Samsung Galaxy S6 Edge Laddkontakt

189.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy laddkontakt slutat funka? Upplever du att det är svårt att ladda telefonen via sladd?

Samsung Galaxy S6 Edge Laddkontakt

Bra priser och snabb leverans!

Du kan få din mobil lagad med vår hjälp. Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!, med flera års erfarenhet och goda resultat så fortsätter vi att vara ledande inom vårt område när det kommer till reparationer. Behöver du reparera din mobil så är det till oss du skall gå till! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer SGS6E-LK Kategori

Byt ut din Samsung Galaxy S6 Edge Laddkort själv!

Ett laddkort som inte kan synka din dator eller ladda telefonen via sladd är inget roligt att ha.

Känner du att din Samsung Galaxy S6 Edge Laddkontakt har slutat att fungera? Det kan hända att det inte går att synka data eller ladda telefonen via sladden. Ett byte av samsung Galaxy S6 Edge laddkontakt gör att problemet försvinner. Samsung Galaxy S6 Edge Laddkontakt köper du enklast direkt på vår webbshop. Bara högsta kvalitet!Lägger du en beställning hos oss innan 15:00 på en vardag så skickar vi beställningen samma dag, annars så skickar vi alltid nästa vardag.

Har du problem med din mobil eller vill köpa tillbehör, så är vi butiken för dig.

Fix My Phone har mycket mer i vårt sortiment än Samsung Galaxy S6 Edge laddkontakt. Så som skärm, batterier, baksidor men också kamera både fram och bak. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. Med videostöd så är de flesta byten inte alls svåra att utföra. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till våra experterna?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.