Samsung Galaxy S6 Baksida Guld

349.00kr

BESKRIVNING

Sprucken baksida? Tappat telefonen? Repor? Inga problem!

Med denna Samsung galaxy S6 Baksida Guld så får du en helt ny baksida att sätta på din mobil. Allt för att du ska få ett så bra resultat som möjligt och underlätta reparationen.

I vårt sortiment hittar du självklart också alla verktyg du behöver för att byta, kolla igenom utbudet och köp precis det du behöver idag!

Artikelnummer SGS6-BKG Kategori

Byt ut Baksidan på din Samsung S6 själv!

Samsung Galaxy S6 baksida Guld är bäst att köpa hos oss på Fix My Phone. Passa på att byta baksidan om din baksida fått sprickor eller repor. Har du kanske tappat mobilen eller råkat lägga mobilen tillsammans nycklarna. Eller har du fått en spricka i kameralinsen? Köp Samsung galaxy S6 baksida Guld idag och lös problemet samtidigt som din Samsung Galaxy S6 blir som ny igen.

ska jag köpa en köpa ny baksida till mobilen?

Om baksidan på din mobil har sprickor eller repor då kan den vara i behov av att bytas. Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Du kan köpa mobildelar, reservdelar och verktyg direkt här på nätet. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta baksidan helt själv!

Flera delar som behöver bytas? Laddkontakt?

Behöver du utföra fler än bara en reparation på din telefon? Till exempel byta laddkontakt eller batteriet är det klokt att passa på att köpa dessa reservdelar också. Har batteriet försämrats så du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider. Köp batteriet till Samsung Galaxy S6 direkt hos oss med original kvalitet. Eller är det kanske så att mobilen inte tar emot ström när du försöker ladda? Köp då en laddkontakt till Samsung Galaxy S6 och byt själv. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som din Samsung Galaxy S6 behöver. Köp till mobiltillbehör som skyddar din Samsung Galaxy S6 som skärmskydd, mobilskal eller fodral.