Samsung Galaxy S10 Plus Batteri

245.00kr

BESKRIVNING

Man skall inte behöva ladda mer än en gång om dagen eller gå runt och vara orolig när batteriet går under 50%.

Samsung Galaxy S10 Plus batteri

Batterier behöver inte lägga av helt för att man ska byta batteri, så fort du märker stor skillnad så tycker vi att du ska byta.

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer SGS10P-bat Kategorier ,

Vill du förnya livet på din telefon? Svår att ladda upp men snabb att dö? Byt ut ditt Samsung Galaxy S10 Plus Batteri!

Batteriet är den del som enklast blir dåligt, och det är faktiskt ganska logiskt när man tänker efter. Tänk dig alla batterier du har hemma, finns det något som håller hela livet? Batterier är som människor, dom åldrar och blir långsammare. Har det hänt ditt batteri? Då är det dags att byta! Samsung Galaxy S10 Plus Batteri beställer du enklast direkt på webben här hos oss. Gå inte runt och vara orolig, ta bort dina bekymmer. Hos Fix My Phone är det alltid högsta kvalitet!

Du har valet att reparera själv eller komma in till oss.

Hos Fix My Phone så har du både alternativen! Vill du reparera telefonen själv så har vi delarna och erbjuder guider som hjälper. Så som skärm, baksidor, laddkontakt men också kamera både fram och bak. Vi utför alltid tester på din mobil innan och efter vi reparerar den eftersom alla skador inte alltid syns, samt testar efter reparationen. Allt för att försäkra oss och er att det inte finns några osynliga skador. Allt för att du ska känna dig trygg men även för att ge dig ett så bra resultat som möjligt, vi garanterar trots allt nöjda kunder! Med våra reservdelar och guider så är det jättesmidigt och enkelt för dig att laga en telefon på egen hand. Som bonus så är det även billigare att reparera själv! Du kan passa på och köpa något tillbehör som du behöver med pengarna du sparar.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.