Samsung Galaxy S10 Plus Skärm Blå

3,499.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy S10 Plus skärm gått sönder? Köp en ny skärm hos oss och byt ut själv!

Samsung Galaxy S10 Plus Skärm Blå

Vill du få din skärm lagad snabbt och smidigt så kan du lita på att har delarna för dig. Med lång och bred erfarenhet och goda resultat så fortsätter vi att vara ledande inom vår bransch. Behöver du kunskap inom mobilreparation så är vi företaget för dig! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt köp!

Artikelnummer SGS10P-S-B Kategori

Laga din Samsung Galaxy S10 Plus skärm Blå hos Sveriges största reparationskedja!

Har din “Samsung galaxy S10 Plus skärm Blå” åkt i backen och fått en trasig skärm? Med vår hjälp så är det ingen fara, köp de delar som behövs och byt ut dom. Skador kan bli värre! När en mobil har fått en spricka så är det lättare för den att få fler, tänk dig sprickor på is och man lägger tyngd på det, sprickorna sprider sig tills den går sönder helt. Samsung Galaxy S10 Plus Skärm Blå beställer du enklast direkt på webben här hos oss. Vi är stolta att alltid erbjuda högsta kvalitet på våra varor!

Vi har kunskapen och delarna du behöver.

Skulle du behöva fler delar eller vill du att vi ska få ordning på din skada så har du redan gjort första steget, kommit till oss! Så som skärm, batterier, baksidor men också kamera både fram och bak. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. Med guider så är de flesta byten inte alls svåra att utföra. Du kan även komma in till oss. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till våra experterna?

Så mycket mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm, vi vill alltid kunna stå på topp och vara stolta. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva, vi ska kunna en ny model så fort den kommer ut. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mera information.