Samsung Galaxy S10/S10 Plus/S10e Laddkontakt

249.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy laddkontakt gått sönder? Händer det inget när du använder sladd till telefonen?

Samsung Galaxy S10/S10 Plus/S10e Laddkontakt

Bra priser och snabb leverans!

På Fix My Phone kan du få din mobil lagad med Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!, med flera års erfarenhet och goda resultat så fortsätter vi att vara ledande inom vårt område när det kommer till reparationer. Behöver du reparera din mobil så är det till oss du skall gå till! Vi lagar i princip alla modeller och olika typer av reparationer för att du skall känna att du behöver bara gå till ett enda ställe, nämligen Fix My Phone. Vi ser fram emot ditt nästa besök och att få laga just din mobil!

Artikelnummer SGS10P-charg Kategorier , ,

Man vet aldrig när man behöver ladda/synka via sladd, byt ut din laddkontakt själv!

Får du ingen reaktion från din mobil när du ska ladda telefonen eller synka till bilen via sladd? Då verkar det som att det är laddkontakten som strular, byt ut din Samsung Galaxy S10/S10 Plus/S10e Laddkontakt. Ett smidigt byte av laddkontakten gör att problemet med laddning och synkning med data via sladd försvinner. Det kan enkelt hända att laddporten går sönder. Samsung Galaxy S10/S10 Plus/S10e Laddkontakt köper du enkelt direkt på webben här hos oss.  Fix My Phone är stolta att bara erbjuda högsta kvalitet på våra produkter!

Beställer innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi ordern samma dag, annars alltid inom nästkommande vardag.

Du kan vara säker att FixMyPhone kan fixa din telefon!

Behövs fler delar än Samsung Galaxy S10/S10 Plus/S10e Laddkontakt så har vi gott om produkter i vårt sortiment. Så som skärm, batterier, baksidor men också kamera, både fram och bak. Skulle du inte hitta din del så kan du bara kontakta oss, så tar vi hand om det! För att du ska känna dig så trygg som möjligt så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. Med videostöd så är de flesta byten inte alls svåra att utföra. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till våra experterna?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.