Samsung Galaxy J4 Plus/J6 Plus 2018 Batteri

229.00kr

BESKRIVNING

Förnya livet på din telefon med ett nytt batteri! Köp och reparera själv på din Galaxy J4 Plus / J6 Plus 2018.

Samsung Galaxy J4 Plus / J6 Plus 2018 Batteri

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

 Byt ut Samsung Galaxy J4 Plus/J6 Plus 2018 Batteri själv hemma i lugn och ro!

Märker du av att din Samsung Galaxy J4 Plus/J6 Plus 2018 batteri har blivit långsamt och kasst? Du måste kanske då ladda den fler än en gång per dag? Ett batteri ska hålla en dag utan svårigheter. Du kan föreställa dig batterier som människor, dom blir äldre och mer långsammare. I de flesta fall så håller ett batteri toppform i ett år, tar man väl hand om den så kan den hålla sig i två år. Beställ ett nytt batteri och ge nytt liv till din telefon.

Lägg en order på ett Batteri innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars nästkommande vardag.

Glöm inte resterande delar!

Glöm inte att köpa med alla reservdelar och tillbehör som behövs för att göra din mobil komplett! Vi har allting du behöver här i vår webbshop, kom och ta en titt! Att reparera en telefon är inte så svårt som det kan verka, har man bara en lugn hand och följer guider, så kan vem som helst reparera. Skulle du inte känna dig säker så kan du alltid ta delarna du har köpt från oss till en butik. Våra butiker kan reparera mobilen åt dig för att du ska känna dig säker och trygg.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.