Samsung Galaxy J6Plus (2018)

Laga din mobiltelefon eller surfplatta i någon av våra butiker. Du kan även skicka in din iPhone för reparation, klicka på ”skicka in mobilen” i menyn.

Mobildelar och Teknikdelar för Samsung Galaxy J6Plus (2018)

Här hittar du reservdelar för din Samsung Galaxy J6Plus. Vi har allt du kan tänkas behöva för att laga själv! Baksidor, Skärm, laddkontakt, batteri, lcd, simkortshållare & hemknapp. Snabbt och billigt men med högsta kvalité! Glöm inte att köpa till verktygen som krävs för reparationen, våra verktyg är speciellt gjorda för att reparera din mobil.

Skaffa allt till mobilen på samma ställe, delar och tillbehör!

Allt du behöver på ett och samma ställe, passa på att kika in våra mobiltillbehör också om det är något du saknar! Vi har skal, hörlurar, skärmskydd, laddare med mera. Du hittar alla mobiltillbehör här! Vårt senaste tillskott i produktfamiljen är våra grymma Soundpods, lyssna och prata i total frihet utan sladdar med grymt ljud och batteri!

Besök oss om du föredrar att få professionell hjälp!

Vill man ändå ha hjälp med själva reparationen kan ni såklart besöka någon av våra butiker runt om i Sverige. Vi har butiker i Stockholm, Göteborg, Karlstad, Kungälv, Örebro, Skövde m.m.

Du hittar oss även direkt här på webben om du vill ha det riktigt bekvämt och få allting fixat på distans, fixa din Samsung Galaxy J6Plus (2018) idag! Kika in FixBox!