Laga din One Plus Reparation
Välj modell nedan för mer information och prisuppgifter
Behöver du utföra One Plus reparation? Besök någon av våra butiker i bland annat Göteborg, Stockholm, Örebro, Halmstad och Borås. Vi kan laga din telefon under tiden du går runt på stan och handlar, tar en lunch eller en fika. Laga krossad glas på One Plus tar exempelvis mellan 20-60 minuter. Om din mobiltelefon är fuktskadad så kan det dröja någon extra dag att utföra reparationen. Oavsett fel så fixar vi det åt dig!
One Plusreparation – Laga One Plus
Det har aldrig varit enklare för dig som kund att genomföra mobilreparation. Hos oss kan du laga modeller från kända varumärken såsom Apple iPhone / iPad, Samsung Galaxy och Huawei med flera.

Laga din mobiltelefon snabbt och säkert. Vi har gedigen erfarenhet och har sedan 2011 lagat oräkneliga mobiltelefoner. När vi utför en mobilreparation använder vi oss enbart av delar av högsta kvalité, såsom originaldelar och OEM delar – Detta för att säkerställa att mobilen lagas på korrekt sätt och bibehåller dess ursprungliga kvalitet och funktioner.
Laga Mobiltelefon – Laga mobilen inom 30 minuter
Idag har vi hela vårt liv i telefonen, datorn eller surfplattan. Därför är vår vision att alltid finnas nära till hands när du behöver hjälp så fort det bara går. Att laga en mobiltelefon görs vanligen inom 30 minuter. Detta gäller de vanligaste reparationerna såsom att byta skärm / glas och byta batteri på mobiltelefon. När det värsta har inträffat, att din smartphone är trasig. Då finns vi där för dig! Välkommen att skicka in din skadade telefon eller surfplatta via postorder. Det spelar ingen roll var i Sverige du bor. Du skickar den. Vi lagar den. Och vi ser till att du alltid är nöjd.
Byta skärm på din mobil
Har olyckan varit framme och gjort så att du nu har en One Plus med trasigt glas / skärm eller display? Inga problem, besök oss så hjälper vi dig med skärmbyte! Det är tryggt och säkert, vi använder alltid reservdelar av högsta kvalitet, garanti på bytta delar ingår i priset.
Byta batteri på din mobil
Laddar din telefon ur alldeles för snabbt? Det är både enkelt och prisvärt att byta batteri på din mobiltelefon. Priset för att byta batteri på mobiltelefon kostar endast några hundralappar. Det tar inte lång stund att byta mobilbatteri, ofta kan vi göra det medan du väntar!

Välkommen till Fix My Phone.