iPad reparation: Byt glas, skärm och display m.m.

Laga iPad i någon av våra butiker. Du kan även skicka in din iPad till oss för reparation, klicka på “skicka in mobilen” i menyn.

Välj modell för mer information och prisuppgifter kring iPad reparation
Är du i behov av iPad reparation? Vi lagar din iPad snabbt. Laga iPad med krossad glas inom cirka 2-4 timmar. Om din läsplatta är fuktskadad så kan det dröja någon extra dag att utföra reparationen. Oavsett fel så fixar vi din iPad åt dig!
iPad reparation – Laga surfplatta
Det har aldrig varit enklare för dig som kund att genomföra reparation på din surfplatta. Hos oss kan du lag modeller från kända varumärken såsom Apple iPhone / iPad, Samsung Galaxy och Huawei med flera.

Hos oss  kan du laga din iPad snabbt och säkert. Vi har gedigen erfarenhet och har sedan 2011 lagat oräkneliga mobiltelefoner och surplattor. När vi utför en reparation använder vi oss enbart av delar av högsta kvalité, såsom originaldelar och OEM delar – Detta för att säkerställa att enhet lagas på korrekt sätt och bibehåller dess ursprungliga kvalitet och funktioner.
Laga ipad inom 30 minuter
Idag har vi hela vårt liv i telefonen, datorn eller surfplattan. Därför är vår vision att alltid finnas nära till hands när du behöver hjälp så fort det bara går. Att laga en mobiltelefon görs vanligen inom 30 minuter. Detta gäller de vanligaste reparationerna såsom att byta skärm / glas och byta batteri på surfplattor. När det värsta har inträffat, att din smartphone är trasig. Då finns vi där för dig! Välkommen att skicka in din skadade telefon eller surfplatta via postorder. Det spelar ingen roll var i Sverige du bor. Du skickar den. Vi lagar den. Och vi ser till att du alltid är nöjd.
Byta skärm på din iPad
Har olyckan varit framme och gjort så att du nu har en iPhone med trasigt glas / skärm eller display? Inga problem, besök oss så hjälper vi dig med skärmbyte! Det är tryggt och säkert, vi använder alltid reservdelar av högsta kvalitet, garanti på bytta delar ingår i priset.
Byta batteri iPad
Laddar din telefon ur alldeles för snabbt? Det är både enkelt och prisvärt att byta batteri på din ipad. Priset för att byta batteri på surfplattan kostar endast några hundralappar. Det tar inte lång stund att byta batteri, ofta kan vi göra det medan du väntar!

Välkommen till Fix My Phone.