OnePlus 6T Samtalshögtalare

89.00kr

BESKRIVNING

Inget ljud vid samtal? Hör du inte personen du sitter i samtal med? Då är det dags att byta ut Samtalshögtalaren på din OnePlus 6T.

Mobilens samtalshögtalare kan sluta fungera ibland. Detta leder lätt till frustration hos både dig och den du talar med, se till att ha en fungerande högtalare för samtal. Du löser alla dessa problem med ett byte av OnePlus 6T Samtalshögtalare! Köp teknikdelar, mobildelar och reservdelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och kolla in resten av utbudet på hemsidan!

Artikelnummer OP6T-Samtal Kategori

Byt Samtalshögtalare på OnePlus 6T!

Köp en samtalshögtalare till din OnePlus 6T på vår webbshop! Fix My Phone har allting du behöver för att emkelt kunna göra bytet själv. Du kan även lämna över det till någon av våra experter som finns i våra butiker runt om i Sverige. Finns vi inte i just din stad kan du alltid skicka in den till oss via vår Fix Box tjänst. Samtalshögtalaren på din mobil är den del som gör att du hör den andra personen under samtal (Ej högtalarfunktionen) när du har telefonen mot örat. Det är ett tydligt tecken att samtalshögtalaren måste bytas ut ifall du inte kan höra den andra personen. Köp därför OnePlus 6T Samtalshögtalare hos oss idag så blir problemet enkelt löst!

När borde jag byta ut samtalshögtalaren?

Ifall din samtalshögtalare slutat ge ifrån sig ljud så är det dags att byta tycker vi! Fix My Phone har det du behöver till rätt pris! Du kan köpa mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg som behövs vid reparation hos oss. Med dessa verktygen kan du använda för att reparerar telefonen och byta samtalshögtalare till OnePlus 6T enkelt själv.

Byt ut flera delar samtidigt!

Har du andra delar i din OnePlus som du behöver laga? Är det kanske dags för ett byte av skärmen eller kameran? Köp med dig dessa reservdelar direkt. Du kan byta samtalshögtalaren själv enkelt, ta bara hjälp av vår guide. Du hittar guiden här. Utbudet som vi på Fix My Phone erbjuder, genomsyras av hög kvalité. Vi har produkter med hög standard för alla typer av lagningar din OnePlus 6T kan tänkas behöva. Glöm inte att köpa till skydd till din OnePlus 6T såsom displayskydd, mobilskal eller fodral.