OnePlus 6T Frontkamera

169.00kr

BESKRIVNING

Fungerar inte kameran eller får du inte längre klara bilder? Då är det dags att byta Frontkameran på din OnePlus 6T för att åtgärda problemet!

OnePlus 6T Frontkamera

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer OP6T-FK Kategori

Byt ut din OnePlus 6T Frontkamera själv hemma i lugn och ro!

Behöver du en ny OnePlus 6T Frontkamera så behöver du inte titta runt längre! Ett par tydliga tecken att det är något fel på din frontkamera är om bilderna blir suddiga, fokuset vill inte samarbeta eller om skärmen blir helt svart när du använder dig av FaceTime. Frontkameran kan enkelt skadas vid ett fall eller med ett enkelt slag. Men som tur är så är OnePlus 6T Frontkamera väldigt enkel att bytas ut med hjälp av video guider och en stadig hand. Låt inte dina minnen förstöras med suddiga bilder, var redo att ta klara bilder nästa gång det behövs.

Lägg din order innan 15:00 på en vardag så skickar vi frontkameran samma dag, annars nästkommande vardag!

Är det lika enkelt att byta ut andra delar?

Vi säger att kan man byta ut en mobildel så kan man byta ut alla delar, vissa delar kanske kräver mer fokus än andra, men det är inget problem. Passa på och byt ut dina trasiga OnePlus 6T delar. Exempelvis byta ut din OnePlus 6T laddkontakt eller batteri så är det bra att beställa dessa reservdelar nu tillsammans som en order, ingen gillar dubbelfrakt. Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val. Det är inte krångligt när man byter reservdelar. Med guider som hjälp så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Du kan du även komma in till oss i butik för att låta oss reparera din telefon. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.