OnePlus 6T Batteri

219.00kr

BESKRIVNING

Man ska aldrig känna sig osäker och nojjig när det kommer till ditt batteri, ett batteri ska hålla en dag!

OnePlus 6T Batteri

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer OP6T-Bat Kategorier ,

Byt ut ditt OnePlus 6T Batteri Själv i lugn och ro!

Är det så att ditt OnePlus 6T Batteri har blivit dåligt?? Kanske har blivit väldigt långsamt? Måste du ladda den fler än en gång per dag? Ett batteri ska hålla en hel dag helt enkelt, kan inte din göra det så betyder det att det är dags att byta ut ditt batteri. Batterier kan jämföras med människor, dom blir äldre och mer långsammare. Oftast så håller ett batteri i ett år, har man tagit väl hand om den så kan den hålla två år. Ge telefonen ett nytt liv och beställ ett nytt OnePlus 6T batteri.

Fler delar till OnePlus 6T än bara batteriet?

Behöver du byta ut fler delar till din OnePlus 6T Batteri? Passa då på och beställ dom tillsammans! Exempelvis byta ut laddkortet eller kamera så är det bra att beställa dessa reservdelar nu tillsammans som en order, så slipper man dubbelfrakten. Med titeln som “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara din första tanke när det kommer till mobilreparation. Det är inte direkt komplicerat när man byter ut teknikdelar. Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Vill du så kan du även komma in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Vad känner du dig mest bekväm med? Laga din OnePlus 6T Batteri själv eller lämna till våra duktiga experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.