Laga Kamera Fram & bak iPhone 6s Plus

590.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga kamera iPhone 6s plus!

Om dina kameror ej fungerar som dem ska kan vi hjälpa dig att få dem fixade. Oavsett om det är att dem inte startar alls, eller om det är smuts och konstiga fläckar på dina bilder kan vi enkelt åtgärda detta åt dig. Kameran är en känslig komponent och minsta lilla smäll kan påverka hur bra den fungerar.

Vi använder oss bara utav reservdelar av högsta kvalité, det innebär att om du behöver byta ut kameran kan du förvänta dig lika bra bildkvalité efter bytet.

Fortfarande osäker på vad felet kan vara?

Även om du inte tror att kameran behöver bytas ut så kan vi felsöka din telefon, då tar vi isär enheten och testar samt felsöker komponenterna som kan ställa till problem för dig. Då kan vi med säkerhet säga vad som behöver bytas ut för att din telefon ska fungera precis som vanligt igen.

Är det så att det bara är smuts eller damm i kameran kan vi självklart hjälpa dig att rengöra den, vi byter enbart ut delarna som behövs.

Reparation på någon timme.

Du ska inte vehöva vara utan din telefon en längre tid, vi påbörjar alla våra reparationer omgående och därför kan du räkna med att det bara tar ca 30-60 minuter att få den fixad. Du kan alltså lämna in telefonen sedan gå och köpa en liten fika så ser vi till att telefonen är färdig när du kommer tillbaka.

I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.

Servicevillkor

Vi rekommenderar alltid att man testar med att göra en fullständig fabriksåterställning för att vara säker på att det inte bara är mjukvaran som ställer till problem. Nedan är en video som kan hjälpa dig stegen igenom hur en återställning görs.

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer