Laga Hörlurskontakten iPhone 6s

590.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga hörlurskontakten iPhone 6s plus!

iPhone 6s plus har ett ganska känsligt hörlursuttag, det händer lätt att smuts och fukt kommer in i uttaget och skadar kontakten. Så om du inte kan använda mikrofonen på ditt headset längre, eller om ljudet sprakar och pausar musiken av sig själv kan det vara ett tecken på att hörlurskontakten är skadad.
Dessa fel går enkelt och åtgärda så att du kan fortsätta använda dina hörlurar precis som vanligt.

Fortfarande osäker på vad felet kan vara?

Vet du inte riktigt vad det är som är fel med uttaget? Du kan isåfall komma förbi en utav våra Fix My Phone butiker så testar vi och felsöker din enhet, då kan vi med säkerhet säga vad som behöver göras för att dn telefon ska bli som ny igen.
Vi kan även göra en enklare rengöring om det bara är det som krävs, vi byter enbart delarna som faktiskt behöver bytas.

Reparation på någon timme.

Vi utför alla våra reparationer omgående, det innebär att det tar ca 30-60 minuter att få kontakten utbytt. Så du kan komma förbi vår butik lämna telefonen, shoppa lite eller ta en fika och sedan hämta ut din fixade telefon.

I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.

Servicevillkor

Video på hur man kan rengöra hörlurskontakten, försök att inte peta för mycket i uttaget då det kan skada mer, använd gärna tryckluft då det är relativt skadefritt. Men videon är ett bra exempel om du vill felsöka lite själv.

Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda.

Länk till alla våra butiker.

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer