Laga Hemknapp iPhone 6s plus

590.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga hemknapp iPhone 6s plus.

Fungerar inte din hemknapp lika bra som förr? klickar den trögare eller har den slutat fungera helt och hållet? Då kan vi på Fix My Phone hjälpa dig.

Hemknappen på iPhone 6s plus är lite mer avancerad än dem andra komponenterna. Hemknappen kodas ihop med moderkortet vid montering i fabrik. Allt för att dem ska kunna garantera säkerheten på din iPhone, det ger dock problem med att byta hemknappen.

Touch-id går ej att få tillbaka om hemknapp är skadad

Vi kan byta ut hemknappen på din iPhone 6s, mekaniska funktioner såsom tillbaka och hem klicket fungerar precis som vanligt, men vi kan ej återställa touch-id funktionen. Om hemknappen är skadad och byts ut avaktiverar mjukvaran hemknappen. Så om det står ”Kan ej aktivera touch id” när du startar om telefonen kan det alltså vara betydligt svårare.

Osäker på om hemknappen verkligen är skadad?

Om du inte vet riktigt vad för problem som kan ha uppstått med din hemknapp är du välkommen till oss, vi kan ta och felsöka din telefon för att se vad det är som kan gått fel. Det innebär att vi kan försöka få liv i den gamla hemknapp och på då behålla touch id funktionaliteten. Det kan vara så att det är smuts och fukt som lagt sig på kontakterna eller att kontakten hoppat ur. Alla dessa fel kan vi självklart hjälpa dig med.

Om det står ”kunde ej aktivera touch id” på din telefon när den startas om kan den indikera skadad hemknapp.

Länk till apples support forum ifall du har problem med hemknappen och vill felsöka lite själv
https://support.apple.com/sv-se/HT207537