Laga Fukt och Vattenskada iPhone 7 Plus

890.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga fuktskadad iPhone 7 plus!

iPhone 7 ska vara vatten och damm resistent, Denna tätning tappas om skärmen eller baksidan är sprucken, eller om du har råkat få några skador på ramen så bryts tätningen. Så det är lätt hänt att fukten ändå hittar en väg in, om detta har hänt finns vi på Fix My Phone här för dig. Vi kan erbjuda en så kallad vattensanering där vi tar isär hela din telefon. Torkar ur den och tar bort eventuella beläggningar.

Oavsett om telefonen är helt död eller om det bara är någon funktion som krånglar kan vi hjälpa dig.

Har du viktig information på telefonen som du ej vill förlora? Då är detta perfekta tjänsten för dig, för vi strävar alltid mot att få igång enheten med allt innehåll kvar, vi gör alltså ej några återställningar om det inte krävs. Det ger oss en större chans att kunna rädda bilder, kontakter och app-data.
Utöver saneringen kan vi även byta ut dem delarna som behövs, allt för att din telefon ska starta igen!

Misstänker du att det har kommit in fukt?

Om du misstänker att det har kommit in vatten eller fukt i din telefon rekommenderar vi att du stänger av telefonen och inte föröker använda den, då det finns risk att den skadas mer allvarligt om man fortsätter använda den. Fukten kan kortsluta telefonen och göra det svårt att få ut informationen.
Utan kom förbi oss direkt så kan vi ta isär telefonen och torka ur den innan någon skada sker och förhindra framtida skador.

I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.
Garantin gäller ej vid fukt eller vattenskadade enheter, vi kan alltså ej garantera att din telefon kommer fortsätta fungera som vanligt igen.

Servicevillkor

Länk på vad du kan göra om du fått fukt i din telefon för att förhindra skada.

Se på denna videon för att enklare kunna se om du misstänker att du fått in fukt i din telefon

Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda.

Länk till alla våra butiker.

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer