Laga Hörlurskontakten (Lightning) iPhone 7 Plus

590.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga hörlurskontakten iPhone 7 Plus !

iPhone 7 plus använder lightning kontakten både till laddning och hörlurar, det gör att kontakten lättare kan slitas ut snabbt. Är det så att du inte kan använda hörlurar vid samtal längre, eller om musiken sprakar och hoppar låt av sig själv kan det vara kontakten som är trasig. Oavsett felet kan vi åtgärda det med ett enkelt byte av hörlurskontakt. Det tar ca 30-60 minuter att få kontakten utbytt.

Fortfarande osäker på vad felet kan vara?

Om du e orolig att det är något annat som ställer till problem med din telefon är du välkommen förbi en utav våra Fix My Phone butiker, då kan vi felsöka din telefon för att vara säkra på vad felet faktiskt är.

Reparation på någon timme.

Alla våra reparationer påbörjas omgående, det innebär att du kan förvänta dig att få tillbaka din enhet redan senare samma dag. Vi strävar alltid mot att du inte ska behöva vara utan din telefon länge.

I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.

Servicevillkor

Video på hur man kan rengöra lightning kontakten själv. Vi rekommenderar ej att man petar med saker i laddkontakten, men lite komprimerad luft kan få bort det värsta smutset, använd videon mer som en felsöknings guide så du kan själv se om det går rengöra eller om hela laddningsdockan måste bytas.

Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda.

Länk till alla våra butiker.

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer