Rea!

iPhone XR Sensorflex

199.00kr 179.00kr

BESKRIVNING

OBS! Ett byte av denna del resulterar med att Face-Id försvinner!

Slocknar inte displayen vid samtal? Tänds inte displayen när du tar upp telefonen? Då är det dags att byta ut Sensorflexen på din iPhone XR!

Mobilens Sensorflex kan ibland sluta att reagera. Detta gör att telefonen inte reagerar som den ska vid samtal eller de tillfällen när skärmen skall slockna av sig själv. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone XR Sensorflex! Köp teknikdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ipxr-sf Kategori

 Byt Sensorflex på din iPhone XR!

iPhone XR Sensorflex köper du här hos Fix My Phone, gör reparationen själv eller kom till någon av våra butiker så hjälper vi dig. Sensorflexen är den del på mobilen som känner av när du lägger den emot örat vid samtal. Detta gör att skärmen slocknar, så att inga knappar trycks in av misstag. Alltså samma del som känner av och släcker skärmen när den inte används. Råkar du klicka på olika knappar under samtal? Slocknar inte telefonen när du låser den? Denna reservdel är lösningen på dina problemen! Köp iPhone XR Sensorflex idag och slipp problemen!

När är det dags att byta?

är du upplever att din Sensorflex inte reagerar, dvs skärmen fortfarande är tänd under samtal även om du har mobilen mot örat och att den inte justerar ljuset själv. Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver, dessutom till rätt pris! Du kan köpa mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Verktygen använder du för att reparera telefonen och byta iPhone XR Sensorflex på egen hand.

Flera delar som behöver bytas?

Behöver du utföra fler än en reparation på din telefon? Till exempel laga skärmen på din telefon ellerreparera kameran? Köpa dessa delar också. Har skärmen blivit repig eller till och med fått sprickor? Då är det bra att byta denna för att förlänga livet på mobilen, du byter lätt själv med hjälp av våra guider här på hemsidan. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone XR. Vi rekomenderar också att du köper till mobiltillbehör som skyddar din iPhone XR som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone XR Sensorflex är kompatibel med

  • Apple iPhone XR

Byta Sensorflex på din iPhone XR klarar du enkelt själv med hjälp av en guide. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. Lagar du din mobil själv sparar du också pengar. Lägg den sparade summan på nya och praktiska mobiltillbehör som förlänger livslängden på din mobil. Vill du istället lämna över mobilen till oss för att få den lagar av experter är du varmt välkommen att göra det. Besök en av våra butiker så hjälper vi dig.Vid andra frågor om byte av Sensorflex eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.