iPhone 8 Plus Laddkontakt

145.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 8 Plus Laddkontakt - guld Guld 145.00kr

iPhone 8 Plus Laddkontakt RoséGuld

spinner
iPhone 8 Plus Laddkontakt - silver Silver 145.00kr

iPhone 8 Plus Laddkontakt Silver

spinner
iPhone 8 Plus Laddkontakt - svart Svart 145.00kr

iPhone 8 Plus Laddkontakt Svart

spinner

BESKRIVNING

Problem att ladda telefonen? Kan du inte synka mobilen till datorn? problem med hörlurarna? Då är det på tiden att byta Laddkontakt med tillhörande flexar och delar på din iPhone 8 för att åtgärda problemet!

Mobilens Laddkontakt/Laddchip kan ibland gå sönder när råkar tappa den, vatten skada från regnet? Eller bara slitet?
Det gör att du kan få svårt att ladda telefonen eller flytta över information via sladden. Vid ett byte av iPhone 8 Laddkontakt så försvinner dessa problem på en gång!
Köp reservdelar, mobildelar och teknikdelar via Fix My Phone! Vi levererar snabbt och säkert med
ett brett sortiment av teknikdelar som hjälper dig när olyckan varit framme och härjat.

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ip8p-LK Kategorier ,

Byta ut iPhone 8 Plus Laddkontakt helt själv!

Köp Laddkontakt till iPhone 8 Plus hos oss här på webben. Verktyg behövs för att byta ut laddkontakten, har du dessa?Vi dom till dig, allt samlat på ett och samma ställe. Laddkontakten tar inte bara hand om “laddning”,allt som använder porten påverkas, som när du ska koppla den till datorn eller bilen.Då behövs denna del för att lösa problemer! Köp iPhone 8 PlusLaddkontakt på vår webbshop. Så kommer alla problem försvinna när det kommer till laddningen!

Vad för tecken ska jag hålla utsikt efter?

Anslutningsproblem? Det kan vara problem med laddning eller koppling med sladd mellan telefonen och dator/bil.Vill du lösa det problemet så måste du byta ut denna del.Det kan även strula med synkroniseringen till datorn, både överföringar av filer eller laddning viadatorn. Hos oss finner du alla teknikdelar/reservdelar din telefon behöver. Vi har guider och verktyg som gör det snabbtoch enkelt att byta ut laddkontakten helt själv. Ta en titt på våra guider här på vår hemsida.

Om du vill reparera flera delar?

Många delar till din iPhone delar som är sönder som du vill byta? Vill du få leveranserna billigt?Passa då på och lägg en leverans på allt du behöver på en och samma order. Ser du en spricka på displayen? Måste du ladda telefonenflera gånger per dag? Så kan du enkelt byta dessa delar med hjälp av våra guider här på hemsidan.Skaffa ett nytt batteri eller nya skärm till iPhone 8 Plus hos oss med original kvalitet. Det vill säga samma tillverkaresom på batteriet som sitter i från början.På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter och reservdelar för alla typer av reparationer till din iPhone 8 Plus.

iPhone 8 Plus Laddkontakt kompatibilitet

  • Apple iPhone 8 Plus

Man kan ibland bara få ett försök, delarna är ömtåliga så var försiktig, är du det så blir det enkelt.är du väljer att laga den själv sparar du pengar, eftersom det är billigareatt köpa mobildelar och verktyg för att laga enheten själv istället för att reparera hos en verkstad. Villdu hellre att vi ska hjälpa dig reparera telefonen så fixar vi det på Fix My Phone! Med oss så har du både alternativen,laga själv eller få den lagad av experter. Det självfallet billigare när du lagar den själv.ågot smart att göra är att köpa till ett skal eller annat tillbehör med pengarna du sparar. Vidandra frågor om byte av Laddkontakt eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phonealltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.