iPhone 8 Plus Powerknapp & Volymflex

195.00kr

BESKRIVNING

Strular knappen? Har du fått problem med blixten? Agera då med att köpa en ny powerknapp med tillhörande flexar på din iPhone 8 Plus!

Alla delar är viktiga och den här delen är absolut inget undantag, det kan vara svårt att hantera telefonen
om powerknappen inte fungerar som den borde. Detta gör att du inte kan låsa/stänga av
telefonen med hjälp av knappen. Denna del förhindrar problemet med att inte få blixt i kameran eller dåligt samtalskvalitet.
Ett byte av iPhone 8 Plus Powerknapp är lösningen på
dessa problem! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS. Glöm inte att du behöver speciella verktyg för att laga en iPhone, köpt till dessa ifall du inte har.

Artikelnummer ip8p-pvf Kategorier ,

Byt Powerknapp & Volymflex på din iPhone 8 Plus själv!

Vi lovar att vi finns här och hjälper dig ifall din iPhone 8 Plus powerknapp & volymknapp skulle sluta fungera.Vi har allt du behöver för att laga telefonen själv, som verktygen som behövs. Powerknapp är den del som befinner sig på sidan avtelefonen som du låser/låser upp och stänger av telefonen. Men den gör ganska mycket!Samtalskvaliteten och blixten i kameran är beroende av den här delen. Har du problem med blixten så kan det lösas vid ett byte avPowerknappen/Volymflexen, det kan även gälla när det kommer till fel med samtalskvalitén.Att ha en iPhone med trasig powerknapp/Volymflex är inget trevligt.

Hur ser jag när jag ska byta ut delen?

Har du problem med din powerknapp/volymflex? Med kameran eller har du kanske problem med blixten? Ellerlåter inte mikrofonen som den brukar, då är det på tiden att köpa ny! Du kan alltid vara säker på att Fix My Phone har det dubehöver! Du kan lita på att du kan alltid köpa mobildelar/reservdelar och verktyg på vår webbshop. Verktygen kan duanvända för att laga telefonen och byta iPhone 8 Plus Powerknapp helt själv, ta gärna hjälp av våra guider på hemsidan.

Är telefonen totalsönder och allt behövs bytas ut?

Ta tillfället i akt och byta ut mer delar? Du måste kanske även byta skärmeneller batteriet, då har vi med självklarhet det. Blir det tröttsamt att behöva ladda telefonen ofta, såär det enkelt att byta den med våra guider till hjälp. Vill du ha ett batteri med original kvalitet? Vad bra! För det är den här.På vår webbshop sortiment av hög kvalitet föralla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 8 Plus. Ta även en titt på vårt sortiment avmobiltillbehör som skyddar din iPhone 8 Plus så som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 8 Plus Powerknapp & VolymFlex är kompatibel med

  • Apple iPhone 8 Plus

Det är inga svårigheter att byta ut en powerknapp, speciellt med våra guider du kan följa steg för steg. Det är viktigtatt ha gott om tid på sig, det kanske är lätt som lego men det är känsliga delar vi pillar med, så var försiktig!Vill du göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga på egen hand.Istället för att reparera hos en verkstad. Vi erbjuder alltid tre månaders garanti.Lagar du själv blir det såklart billigare. Vi rekommenderar att du köper ett skal med pengarna du sparar genomatt laga den själv, du vill ju inte att någon skada ska hända telefonen.Skulle du även ha andra frågor gällande byte av Powerknapp eller någon annanprodukt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.