iPhone 8 Plus Vibrator

199.00kr

BESKRIVNING

Känner du inte av vibrationerna längre? Blir dom svagare och svagare? Då är vårt tips att du
byter ut Vibratorn på din iPhone 8 Plus!

Vibratorn är som vilken del som helst, den kan lägga av och det kommer märkas. Detta gör att telefonen inte längre kan
hjälpa dig som förr. En simpel lösning är ett byte av iPhone 8 Plus
Vibrator! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phones webshopp!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att reparera och ta en titt av vårt utbud på
hemsidan!

Artikelnummer ip8p-vib Kategorier ,

Köp och byt ut Vibrator på iPhone 8 Plus!

Inga mera vibrationer? Så ska det inte vara, köp en ny iPhone 8 Plus Vibrator!Vi har den här på Fix My Phone. Vill du byta ut den själveller vända dig till oss för experthjälp, det är vad du känner dig mest bekväm med. Vibratorns funktion är precissom det låter, den tar hand om vibrationerna i din mobil. Man tänker inte på hur mycket vibratorn hjälper en i sitt liv,allt från meddelanden, när det ringer, alarmet och även spel. Funkar inte denna del riskerar du att missaviktiga samtal och meddelanden.Köp en iPhone 8 Plus Vibrator på vår webbshop idag!

När är det på tiden att byta vibratorn?

Ett simpelt tecken är: När du slutar känna av vibrationerna. Det är förens vibratorn lägger av som man inser hur viktig den funktionenär. Den hjälper dig vid de tillfällen du inte kan använda ljud, på möten eller i skolan t.ex..Fix My Phone har det din iPhone behöver till låga priser! Du kan köpamobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Vad du behöver för att byta ut en vibratorär själva vibratorn och verktygen, så ifall du inte har dom så finns även dom här.

Är det lika enkelt att byta ut en del som flera?

Absolut! iPhonen kan ta skada när som helst. Det kan vara flera delar som går sönder, hur ska du göra då?Som att byta ut skärmen eller kameran? Första steget är redan gjort, du är här och köper reservdelar! Har skärmen spruckiteller fått repor? Byt enkelt ut skärmen på din telefon själv. Vi har även väldigt enkla och fina guider som hjälper dig steg för steg.På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer avreparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 8 Plus. Utöka din och din iPhones tid tillsammansgenom att köpa till mobiltillbehör som skal, fodral och liknande, man ångrar sig själv ifall man inte gör det.

Denna iPhone 8 Plus Vibrator är kompatibel med

  • Apple iPhone 8 Plus

Visste du att vi har guider här på hemsidan hur man byter ut delar? Med dom så blir det hur simpelt som helst.Men snälla ta god tid på dig om du inte är erfaren i reparationer, enkelt och försiktighet går hand i hand här.Även våra experter måste ta det försiktigt och vara väldigt noggranna!Vissa fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa reservdelar och verktyg ochordna själv. Istället för att reparera i en butik. Lagar du självså blir det heller inte lika dyrt. Investera det du sparar i fantastiska soundpods! Vidandra frågor om byte av Vibrator eller någon annan produkt, så finns vi på Fix My Phone alltidtill hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.