iPhone 8 Bluetooth Flex

99.00kr

BESKRIVNING

Går det inte att ansluta dina hörlurar till din iPhone 8? Då är det dags att byta ut Bluetooth Flex på din iPhone 8! Mobilens Bluetooth Flex kan ibland sluta att reagera. Detta gör att det inte går och ansluta till en annan bluetooth enhet. Du löser alla möjliga problem med bluetooth genom endast ett byte av iPhone 8 Bluetooth Flex! Köp dina teknikdelar och mobildelar hos Fix My Phone.PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta din enhet!! Utöver iPhone 8 reservdelar så har vi även alla de verktyg du kan tänkas behöva när du utför en reparation på din mobil! De flesta varorna skickas ut samma dag eller dagen efter.

Artikelnummer ip8-BTF Kategori

Byt Bluetooth Flex på din iPhone 8!

Beställ Bluetooth Flex till din iPhone 8 hos Fix My Phone.  Välj om du vill laga själv eller lämna in mobilen till någon av våra reparatörer runt om i landet. Bluetoothflexen är den delen på din iPhone 8 som gör att din bluetooth fungerar. Det är också den delen som styr parkopplingen i mobilen som låter dig koppla enheter med varandra. Funkar det inte att synka med bluetooth? Kan du inte koppla trådlösa hörlurar? Byt ut Bluetooth Flex så löser du dina problem! Beställ reservdelar för iPhone 8 idag och slipp problemen!

När ska jag byta ut Bluetooth Flex?

är till bluetooth funktionen inte reagerar, att telefonen fastnar i ett läge då den inte kan ansluta via bluetooth trots otaliga omstarter. Fix My Phone har det du behöver, dessutom alltid till rätt pris! Du kan Beställa mobildelar/reservdelar/teknikdelar och alla verktyg hos oss. Dessa verktyg används för att reparerar telefonen och byta på egen hand.

Flera delar som behöver bytas?

Behöver din mobil ytterligare reparationer? Till exempel reparation av skärmen eller kameran är det bra att passa på att Beställa dessa delar också. Har skärmen blivit repig eller till och med trasig? Byt då ut din gamla skärm till en spillans ny såförlänger du livslängden på din iPhone 8. Du kan göra bytet själv med hjälp av våra guider här på hemsidan. På Fix My Phone erbjuder produkter av hög kvalitet som är anpassade efter alla möjliga reparationer till din iPhone 8. Glöm inte att Beställa med dig rätt tillbehör som skyddar din iPhone 8 som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 8 Bluetooth Flex är kompatibel med

  • Apple iPhone 8

Byt Bluetooth Flex på din iPhone 8 på egen hand. Det är enklare än du tror. Vi har guider som vägleder dig steg för steg. Om du inte är van vid reparationer råder vi dig att vara försiktig och ta den tid du behöver. Att Beställa reservdelar samt verktyg och reparera själv är ett billigare alternativ. Istället för att reparera hos en verkstad. Lagar du själv blir det billigare. Investera då det du sparat i olika tillbehör som förbättrar upplevelsen av din iPhone 8.  Är du däremot osäker finns vi här för dig och du kan räkna med att vi lagar din mobil så den blir som ny igen! Vid andra frågor om byte av komponenter eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid tillgängliga för dig. Välkommen att höra av dig via chatt eller mail service@fixmyphone.se.