iPhone 8 Simkortshållare

99.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 8 Simkortshållare - rod Röd 99.00kr

Simkortshållare för iPhone 8

spinner
iPhone 8 Simkortshållare - silver Silver 99.00kr

Simkortshållare för iPhone 8

spinner
iPhone 8 Simkortshållare - guld Guld 99.00kr

Simkortshållare för iPhone 8

spinner
iPhone 8 Simkortshållare - svart Svart 99.00kr

Simkortshållare för iPhone 8

spinner

BESKRIVNING

Simkortsluckan böjd? Passar det inte riktigt i mobilen? Tappat bort den?

Det kan betyda att du behöver byta ut den! Som tur är erbjuder vi på Fix My Phone en helt ny till väldigt lågt pris. Inget krångel eller trams, bara snabb leverans. Beställ  hem din reservdel redan idag och få den skickad redan samma dag eller inom 24h. Alltid fast frakt på 29kr. Gör dig själv din iPhone 8 en tjänst och beställ simkortshållare till iPhone 8 från fixmyphone.se idag! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta din enhet!

Artikelnummer ip8-skh Kategori

Apple iPhone 8 Simkortshållare

Har telefonen varit med om en olycka så du tappat bort simkortshållaren till din iPhone 8? Du kan vara lugn. Eftersom på Fix My Phone erbjuder vi en ny till väldigt lågt pris. Simkortshållaren är en jätteliten del av din mobil så det kan försvinna lätt. Därför kan du beställa hem ny här på webben och få den levererad inom ett par dagar. Skickas redan inom 24h, oftast samma dag när ordern genomförs innan 15.00.

Blev luckan skadad efter att du råkat tappa telefonen?

Du behöver inte vara orolig om din simkortshållare för iPhone 8 har blivit skadad. Beställ bara hem en ny. En snabb leverans senare har du en ny sådan och din mobil blir hel och fullt fungerande igen! Hur enkelt som helst. Beställ din nya simkortshållare för iPhone 8 hos oss på Fix My Phone direkt.

Övriga delar eller mobiltillbehör i behov?

Beställ allt du behöver för din mobil hos oss. Det är snabbt och enkelt! Vi erbjuder allt ifrån reparationer, reservdelar, mobiltillbehör och mer på ett och samma ställe. Eftersom du skall slippa åka omkring eller handla från olika platser. Vi förespråkar enkelhet och kvalitet. Snabbt men rätt så att säga. Vänd dig till oss med dina mobilproblem. Vi hjälper dig med allt till din mobil. Reparation, mobildelar & mobiltillbehör.