iPhone 6 Skärm Original LCD + Touch - Vit

429.00kr

BESKRIVNING

Krossad mobilskärm? Spricka i glaset? Touch som inte ger respons? Byt till iPhone 6 Skärm Original – Vit med tillhörande glas på din iPhone 6! Denna produkt är byggd på original LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare. Detta innebär att du får en skärm med högsta kvalitet så likt den som sitter på en ny telefon som möjligt.

Mobilens skärm kan gå sönder vilket resultera  till  sprickor i glaset och dåliga färger. För att lösa detta problem och göra din iPhone 6 som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande LCD och GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 6 Skärm Original – Vit! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ip6-do-v Kategori

Skärm & Glas till iPhone 6!

Detta är våran absolut bästa skärmkvalitet byggd på både Original LCD och Original Touch med tredjepart tillverkat glas.

iPhone 6 Skärm Original – Vit köper du här tillsammans med allt för att kunna reparera själv, våra skärmar kommer kompletta och monterade för enkel installation för dig. Denna version är vår absolut bästa och innehåller original LCD & Touch med tredjepartstillverkat glas. iPhone 6 har en display som återger fantastiska färger och riktigt bra ljus. Mobilskärm av högsta kvalité som ger bildåtergivning likt den du hade när din mobiltelefon var ny! Skärmen ger absolut högsta bildkvalité, precis som när telefonen var nyköpt!

Byt skärmen innan det går för långt!

är din skärm är trasig för att du tappat den eller när du märker att färgerna/touch har tappat kvalitet kan det vara dags att byta skärm! På vår webbplats hittar du reservdelar, teknikdelar och mobildelar, men också verktyg som du behöver för att reparera telefonen med.  Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta kamera på egen hand.

Flera delar som behöver bytas?

Behöver du utföra fler än en reparation på din telefon? Till exempel byta kamera eller batteriet är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 6 direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du behöver göra på iPhone 6. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 6 som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte också passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!

Denna iPhone 6 Skärm Original – Vit är kompatibel med

  • Apple iPhone 6

Byta skärmen & LCD på din iPhone 6  är inte svårt alls, följer du en guide på nätet går det fort och enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. Andra fördelar vid att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Investera också i ett bra skal som skyddar din telefon. Med ett bra skal skyddar du mot framtida olyckor. Vid frågor om byte av display/skärm eller någon produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.