iPhone 6 Batteri

209.00kr

BESKRIVNING

Har du ett kasst batteri? Blir den snabbt urladdad? Vill du att den ska leva längre?
Då är dags att byta batteri på din iPhone 6!

Oavsett hur du gör så kommer mobilens batteri till slut dö ut, är du flitig så kan du förlänga livet, men
tillslut så måste man byta batteri. Vanligtvis så brukar man märka en större skillnad efter
ett år, men i vissa fall två år.

Nemas problemas säger vi, köp ett batteri utav original kvalitet hos oss på Fix My Phone. Våra
batterier är kvalitetstestade och håller en riktigt bra nivå som garanterat gör dig nöjd med din
iPhone 6 igen!

PS. Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och batteritejp!

Köp och byt ut ditt iPhone 6 Batteri!

Är det så att det är fel på ditt iPhone 6 batteri så har vi den här på webbshopen, samt verktygen som behövs för att laga den. Eftersom Apple iPhone 6  är en telefon med hög prestanda. Den är även smockad medmånga funktioner och väldig bra hårdvara så den behöver ett bra batteri som alltid kan leverera resultat. Om manutgår ifrån det företaget säger om iPhone 6, så erhåller denna telefon ett batteri med så passhög kvalitet att telefonen håller längre än 2 timmar mer än sina föregångare. Med det här batteriet såhar du möjligheten att optimera din telefons allas funktioner. Det gör att du kan göra vad du vill,spela spel, titta på film eller vara på nätet i flera timmar.

Specifikation

  •  Ladda upp till 50% på 30 minuter
  •  Stöd för trådlös laddning (QI-teknik & Airpower)
  •  Lyssna på musik eller ljudböcker i upp till 60 timmar
  • Titta på film eller youtube i upp till 13 timmar
  •  Kapacitet på 2700mAh

Hur vet jag när jag borde byta?

Känns det som att ditt batteri börjat bli slitet? Så kan du lita på att vi har det du behöver i form av ettriktigt bra batteri till iPhone 6. Upplever du att telefonen dör snabbt? Tar det längre tid för den att laddas?Då är det ett bra tecken att du borde byta ut den. Det finns även mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss.Verktygen behöver du när du ska laga telefonen och byta batteriet på egen hand. Påvåran hemsida så hittar du också guider på hur du gör för att laga och byta batterietgenom guider steg för steg.

Många delar som behöver bytas?

Är det många delar du behöver byta ut? Behöver du byta skärmen ellerladdningsporten så är det smidigast att beställa dessa delar tillsammans. Har skärmen gått söndervid en olycka kan du enkelt byta den med hjälp av våra guider och köpa skärmen direkt hososs med original kvalitet. På Fix My Phone erbjuder vi bara produkter av hög kvalitet för alla typer avreparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 6. Se även till nu att köpa mobiltillbehör somskyddar din iPhone 6 som skärmskydd, mobilskal eller fodral.För att byta batteri så måste du även ha tillgång till BATTERITEJP för att fästa batteriet på mobilen.Se till att köpa med detta ifall du inte redan har det!

Batteriet är kompatibelt med

  • Apple iPhone 6
Tar du hjälp av våra guider här på hemsidan så är det inte alls svårt att byta batteri på din iPhone 6 helt själv,det kan bara ta runt 15 minuter, är man erfaren så kan det ta under 10 minuter.Men oavsett hur erfaren och snabb man är så måste man ALLTID vara noggrann när man byter ut delar! Andra fördelar med att göradet själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för att gå till en butik. Vi på Fix My
Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Väljer du att laga självoch köpa delarna får du mer plats i budgeten. Varför inte köpa ett par riktigt brahörlurar med pengarna du har tjänat in? Vi kan starkt tipsa om Soundspods som du kan hitta härpå hemsidan. Behöver du fråga något annat om byte av iPhone 6 Batteri ellerågon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands.