iPhone 6 Laddkontakt

185.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 6 Laddkontakt - silver Silver 185.00kr

iPhone 6 Laddkontakt Silver

spinner
iPhone 6 Laddkontakt - gra Grå 185.00kr

iPhone 6 laddkontakt Svart

spinner
iPhone 6 Laddkontakt - rose-guld Rosé guld 185.00kr

iPhone 6 Laddkontakt Rosé Guld

spinner
iPhone 6 Laddkontakt - guld Guld 185.00kr

iPhone 6 Laddkontakt Guld

spinner

BESKRIVNING

Problem att ladda telefonen? Kan du inte synka mobilen till datorn? problem med hörlurarna? Då är det på tiden att byta Laddkontakt med tillhörande flexar och delar på din
iPhone 6 för att åtgärda problemet!
Mobilens Laddkontakt/Laddchip kan ibland gå sönder när råkar tappa den, vattenskada eller rent
utav sluta fungera pga slitage. Det gör att du kan få svårt att ladda telefonen eller flytta över information via sladden. Alla problem försvinner vid ett byte av iPhone 6 Laddkontakt!
Köp reservdelar, mobildelar och teknikdelar via Fix My Phone! Vi levererar snabbt och säkert
ett brett utbud av teknikdelar som hjälper dig när olyckan varit framme.

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ip6-LK Kategorier ,

Byta ut iPhone 6 Laddkontakt helt själv!

Köp Laddkontakt till iPhone 6 hos oss här på webben. Behöver du verktyg för att laga telefonen?Då har vi dom garantera, allt samlat på ett och samma ställe. Laddkontaktenfinns till för att din mobil ska kunna till exempel laddas och överföra information viasynkning. Finner du att telefonen inte tar emot ström när du laddar? Eller händer det inte något när dukopplar den med datorn? Då är denna del ett måste för dig! Köp iPhone 6Laddkontakt på vår webbshop. Så kommer alla problem med laddning och överföring försvinna!

Hur ser jag när borde byta ut laddkontakten?

Får du problem när du laddar eller andra anslutningsproblem? Då är en laddkontakt ett måste för dig.man kan även få problem med synkroniseringen till datorn, både överföringar av filer eller laddning viadatorn. Vi har det du behöver för att ordna detta! Du kan köpa allateknikdelar/reservdelar och verktyg hos oss. Vi har verktyg och guider som gör det snabbtoch enkelt att byta ut laddkontakten helt själv.Ta en titt på våra guider här på vår hemsida.

Vill du reparera flera delar?

Många delar till din iPhone delar som är sönder och behöver bytas är det bra att köpa dessa delar nu tillsammans, färre leveranserbetyder att det blir mer kostsamt för dig samt att det hjälper miljön. Ser du en spricka på displayen? Eller ärbatteriet såpass dålig att det inte räcker att ladda bara en gång om dagen? Så kan du enkelt byta dessa delar med hjälp av våra guider här på hemsidan. Köp ditt nya batterieller nya skärm till iPhone 6 hos oss med original kvalitet. Det vill säga samma tillverkaresom på batteriet som sitter i från början och samma känsla som ursprungsskärmen. På Fix MyPhone erbjuder vi kvalitativa produkter och reservdelar för alla typer av reparationer till diniPhone 6.

iPhone 6 Laddkontakt kompatibilitet

  • Apple iPhone 6

Tack vare våra guider kan du enkelt byta ut den del du önskar. Ha i åtanke att det är viktigt attlaga mobilen med stor noggranhet. När du väljer att laga den själv sparar du pengar, eftersom det är billigareatt köpa mobildelar och verktyg för att laga enheten själv istället för att reparera hos en verkstad. Villdu hellre att vi ska hjälpa dig reparera telefonen så fixar vi det på Fix My Phone! Med oss så har du både alternativen, laga själv eller få den lagad av experter. Lagar du själv blir detbilligare. Varför inte investera det du sparar i ett mobilskal som skyddar hela din mobil? Vidandra frågor om byte av Laddkontakt eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phonealltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.