iPhone 6 Kamera bak

149.00kr

BESKRIVNING

Klagar folk att bilderna du tar blir suddiga och inte bra? Svårt att få fokus eller spricka i kameran? då är det dags att
byta Kamera med tillhörande flexar på din iPhone 6S!
Skulle kameran där bak vara sönder så skulle det i bästa fall betyda att bilderna blir dåliga, och värsta
så fungerar inte kameran alls. Det är ett tydligt tecken att du behöver byta ut delen.
Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 6 Kamera! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!
PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta kameran!
Artikelnummer ip6-bk Kategorier ,

Byt ut Kamera på din iPhone 6 själv!

iPhone 6 Kamera bak Finns hos oss med alla verktyg du skulle behöva för att laga den helt själv.För många så är kameran den viktigaste funktionen i en mobil. Vi använder mobilkamera tillallt, semesterfoton, bröllop, sociala medier och så mycket mer. Får du suddiga bilder?Fokusen strular? Har du fått en spricka i linsen? Slipp det problemet, låt inte minnen förstöras med dåliga bilder,beställ en ny idag, samtidigt så blir din iPhone 6 Kamera blir som ny igen och du kan ta fina foton!

När tycker ni att jag borde byta?

Ser du märkbar skillnad på dina bilder sen när den var ny? Då verkar detatt din kamera är trasig eller håller på och går sönder. Fix My Phone har alltid allt du behöver inomreservdelar & mobildelar! Reparera den helt själv utan problem med våra guider till hands, dem hittar du här på sidan.

Övriga delar som du behöver byta?

Behöver du göra övriga reparationer på din telefon? Till exempel byta laddningsporteller batteriet så skulle det vara en bra timing att köpa dessa reservdelar också, du sparar både tid och pengar! Med våra guider somdu kan hitta här på hemsidan så går det busenkelt att byta ut batteriet. Märker du att batteriet dör snabbt eller att den kan helt plötsligtgå från kanske 10-20% och sen helt plötsligt dö? Då behöver du endast byta batteri så blir den som ny. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för allatyper av reparationer som du behöver göra på din iPhone 6. Tar väl hand om din iPhone nu när du har lagat den som ny,köp nya mobiltillbehör som skyddar telefonen som tempered glass, fodral osv.

Denna iPhone 6 Kamera är kompatibel med

  • Apple iPhone 6

Vem som helst kan byta ut kameran där bak så länge man har en hyffsat stadig hand, följ bara vår guide på nätet så går det fortoch enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren ireparationer. Andra fördelar med att göra det själv är att det blir billigare att köpa mobildelaroch verktyg och laga själv, stället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix MyPhone erbjuder båda alternativen, fixa själv eller lagad av experter. Med pengarna du sparargenom att reparera den själv så kan vi tipsa att du köperett skal som skyddar telefonen, eller ett par schyssta hörlurar (psst! Kolla in Soundspods på vår webbshop).Vid andra frågor om byte av Kameran eller någon annan produkt finns vi på Fix MyPhone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.