iPhone 4S Powerknapp & Volymflex

75.00kr

BESKRIVNING

Kommer det ingen blixt? Samtalskvalitén är inte på topp? Då är det dags för en ny powerknapp med tillhörande flexar på din iPhone 4S!

Alla delar har ett viktigt syfte och den här delen är absolut inget undantag, det kan vara svårt att hantera telefonen
om powerknappen inte fungerar som den borde. Detta gör att du inte kan låsa/stänga av
telefonen med hjälp av knappen. Får du inte blixt i kameran eller dåligt samtalskvalitet så löser den här delen problemet.
Ett byte av iPhone 4S Powerknapp är lösningen på
dessa problem! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS. Glöm inte att du behöver speciella verktyg för att laga en iPhone, köpt till dessa ifall du inte har.

Artikelnummer ip4s-VFB Kategorier ,

Byt Powerknapp & Volymflex på din iPhone 4S själv!

Vi finns alltid till hands ifall en del skulle sluta fungera, händer det din iPhone 4S Powerknapp & Volymflex såär det inget undantag. Kom till oss så hjälper vi dig!Vi har allt du behöver för att laga själv, som t.ex. verktygen som behövs. Powerknapp delen befinner sig på samma sida aviPhonen som du låser/låser upp och stänger av telefonen med. Men den gör mer än så!Samtalskvaliteten och blixten i kameran är beroende av den här delen. Får man Problem med blixten så kan detoftast bli löst ifall man byter ut Powerknappen/Volymflexen, det gäller även när det är fel med samtalskvalitén.Att leva med en iPhone med söndrig powerknapp/Volymflex förstör bara din livskvalité.

Hur ser jag när jag ska byta ut delen?

Det finns ett par tydliga tecken. Har du kanske problem med blixten eller sålåter inte mikrofonen som den skall, då borde du beställa en ny! Du kan alltid vara säker på att Fix My Phone har det dubehöver! Du kan lita på att du kan köpa mobildelar/reservdelar och verktyg på vår webbshop. Verktygenanvänder du för att laga telefonen och byta iPhone 4S Powerknapp helt själv, ta gärna hjälp av våra guider på hemsidan.

Är telefonen totalsönder och allt behövs bytas ut?

Köp de delar du behöver eller du tror kommer behöva, nytt batteri är alltid bra att ha. Du måste kanske även byta skärmeneller batteriet, då kan du vara säker att vi har det. Det är väldigt frustrerande att behöva oroa sig att ha en laddningssladdtill hands överallt du går eftersom din telefon dör snabbt. Vill du ha ett batteri med original kvalitet? Då har du tur!För det är vårt batteri. Hos oss erbjuder vi varor av hög kvalitet föralla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 4S, vi vill att din iPhone ska hålla samma kvalitet som när du köpte den. Ta även en titt på vårt sortiment av mobiltillbehör som skyddar din iPhone 4S så som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 4S Powerknapp & VolymFlex är kompatibel med

  • Apple iPhone 4S

Är du förberedd så är det inget jobbigt pussel att byta ut reservdelar. Det är viktigtatt ha gott om tid på sig. Det är på ett sätt samma princip som avancerat lego, lägga rätt del på rätt plats!Vill du göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga på egen hand.Istället för att reparera hos en verkstad. Vi erbjuder alltid tre månaders garanti.Lagar du själv blir det billigare. Med pengarna du sparar genom att reparera själv så rekommenderar vi att du köperytt tillbehör, vi vill inte heller att din mobil ska gå sönder igen.Skulle du även ha andra frågor gällande byte av Powerknapp eller någon annanprodukt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.