iPhone 4S Kameralins

39.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 4S Kameralins - vit Vit 39.00kr

iPhone 4S Kameralins Vit

spinner
iPhone 4S Kameralins - svart Svart 39.00kr

iPhone 4S Kameralins Svart

spinner

BESKRIVNING

Vill du ha samma kvalité som du hade när iPhonen var ny?
Att kvalitén blir sämre kan vara orsaken av en spricka på linsen. eller andra skador.
Då finns det bara en sak man kan göra, byta ut Kameralinsen på din iPhone 4S!

Skurken till dåliga bilder kan vara en spricka i linsen. Köp
en helt ny kameralins, annars kan hela kameran går sönder. Du fixar
alla dessa problem genom ett byte av iPhone 4S Kameralins! Köp reservdelar och
mobildelar via Fix My Phone!
PS! Kom ihåg att du behöver speciella verktyg för att byta ut delarna, har du inte några så kan du köpa hos oss!

Artikelnummer ip4s-kl Kategorier ,

Reparera Kameralinsen på din iPhone 4S!

Vi har alltid kameralinser till dig här på Fix My Phone. Vi har alla delar och verktyg sombehövs för att du skall kunna laga på helt egen hand. Mobilen har tagit över digitalkamerans roll i världen, för den vanliga människan iaf?Det händer, men nu för tiden så tar mobilen över den rollen mer och mer. Det är en värdefull och uppskattad funktion.Dåliga bilder? Har kameralinsen spruckit?Om du tar för lång tid på dig så kan skadan sprida sig och påverka andra delar, som hela kameran.Köp iPhone 4S kameralins så löser du allt strul med bilderna. Upplev känslan att få vackra bilder med din iPhone 4S igen!

Ska hela kameran bytas ut?

Är det bara linsen som har en spricka men ingen skada skedd på hela kameran? Då är det bara att byta ut linsen.Som bonus så blir det billigare också! Men det gäller att man byter ut den innan själva kameran går sönder!Vi har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Alla mobildelar/reservdelar och verktyg hittar du hos oss.Verktygen behövs för att till för att laga telefonen och byt ut kameralinsen själv. Vill du få den lagad av experter såkan du lämna in den till våra butiker.

Ta tillfället i akt och byt ut fler delar?

Oavset vilka delar du vill köpa till din iPhone 4 så har vi dom till dig, små som bottenskruvar ochstörre som laddningsport eller batteri? Beställ dessa reservdelar samtidigt så försvinner dina problem.Att batteriet blir sämre finns det tyvärr inget att göra åt, men det är ett enkelt problem att fixa.Få hjälp av våra guider och ett köp batteri till iPhone 4S direkt hos oss med original kvalitet.På Fix My Phone finns det endast produkter av högst kvalité som är menade för alla typer avreparationer som du behöver göra på din iPhone 4S. Köp med mobiltillbehör som skyddar diniPhone 4S som skärmskydd, skal eller fodral, så går den förhoppningsvis inte sönder igen.

Denna iPhone 4S Kameralins är kompatibel med

  • Apple iPhone 4S

Känns det inte tryggt att byta kameralinsen på din iPhone 4S, så ta gärna hjälp av våra guider.Många tror att man måste vara en expert för att byta ut delar, men det är inte sant. Var bara noga med att varaförsiktig när du ska reparera din iPhone. Om du inte är erfaren i reparationer, stressa inte då!Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom du kanräkna med Fix My Phone i dagar, vått som torrt, kan du bestämma vilken lösning som är bäst för dig. reparerasjälv eller lämna in till våra reparatörer. När du byter ut själv blir det skillnad i pris jämfört med omen reparatör gör det, billigare med andra enklare ord! Med pengarna du sparar kan du investera i andra tillbehör!Vid frågor finns vi på Fix My Phone alltid tillgängliga via chatt eller mail service@fixmyphone.se