iPhone 4S Simkortshållare

29.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 4S Simkortshållare - svart Svart 29.00kr

iPhone 4S Simkortshållare Svart

spinner
iPhone 4S Simkortshållare - vit Vit 29.00kr

iPhone 4S Simkortshållare Vit

spinner

BESKRIVNING

Besvärar simkortshållaren dig? har den gått sönder?

Då borde du ta bort besväret och beställa en ny! Om du vill har en simkortshållare till lågt pris, så är vi glada
att meddelande att det är precis vad vi har.
Det kan knappt blir enklare och smidigare, bara några klick och en snabb leverans. Beställ hem din reservdel
redan idag och få den skickad redan samma dag om du beställer innan 15:00 eller inom 24h. Alltid fast frakt på 29kr. Gör
dig själv och din iPhone 4S en tjänst och beställ en ny simkortshållare till iPhone 4S från fixmyphone.se idag!

Artikelnummer ip4s-skh Kategorier ,

iPhone 4S Simkortshållare

Det är helt förståeligt ifall man tappar bort en iPhone 4S Simkortshållare.Kan det vara så att den har gått sönder helt? Det är ett problem med en enkel lösning, så andas ut!Ifall du letar efter en ny med ett schysst pris, så har vi på Fix My Phone det.Små grejer har en förmåga att försvinna, simkortshållare är en sådan liten grej. Då kan du köpa eny här på webbshoppen och få den levererad inom ett par dagar. Leveransen skickas alltid inom 24h, oftastsamma dag när ordern genomförs innan 15.00 på en vardag.

Besväras av simkortshållaren?

Om din Simkortshållare för mobilen inte fungerar som den borde, böjd eller sönder så kan du fixa det väldigt enkelt.Efter ett par klick så kommer du ha en ny lucka och din mobil blir hel och fullt fungerande igen, underbart eller hur!Förläng inte problemet, beställ en ny del idag och lös problemet. Vi har 3 månaders garanti.

Övriga delar eller mobiltillbehör i behov?

Ta gärna en titt runt våra produkter, du kanske vill passa på och byta ut batteriet eller bara ett skal för att skydda iPhonen.Ska du beställa så är det är snabbt och smidigt!Behöver du något inom reparationer, reservdelar, mobiltillbehör? Som våra grymma soundpodsoch mera, så finns det här! Vi vill inte att du ska besväras genom att åka omkring eller handla från olika ställen.Vi förespråkar enkelhet och kvalitet efterallt, din tid är värdefull. Välkommen till oss påFix My Phone – Din partner och butik för allt till din mobil. Reparation, mobildelar & mobiltillbehör.