iPhone 12 Mini Simkortshållare

99.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 12 Mini Simkortshållare - bla Blå 99.00kr

Simkortshållare för IPhone 12 mini Blå

spinner
iPhone 12 Mini Simkortshållare - vit Vit 99.00kr

Simkortshållare för IPhone 12 Mini Vit

spinner
iPhone 12 Mini Simkortshållare - rod Röd 99.00kr

Simkortshållare för IPhone 12 mini Röd

spinner
iPhone 12 Mini Simkortshållare - gron Grön 99.00kr

Simkortshållare för IPhone 12 mini grön

spinner
iPhone 12 Mini Simkortshållare - svart Svart 99.00kr

Simkortshållare för IPhone 12 mini Svart

spinner

BESKRIVNING

Simkortsluckan blivit böjd? Passar det inte riktigt i mobilen? Tappat bort den?

Det kan tyda på att det är dags för en reparation genom ett byte. Som tur är erbjuder vi på Fix My Phone en helt ny till väldigt lågt pris. Snabb leverans utan krångel. Beställ din del redan idag och få den skickad redan samma dag eller inom 24h. Alltid fast frakt på 29kr. Gör dig själv och mobilen en tjänst och beställ Simkortshållare iPhone 12 Mini från fixmyphone.se idag!

Artikelnummer ip12m-skh Kategori

Apple iPhone 12 Mini Simkortshållare

Har du förlorat din simkortshållare till din iPhone 12 Mini? Inga fara. Eftersom Fix My Phone erbjuder dig en ny för ett väldigt lågt pris. Simkortshållaren är en väldigt liten del i din iPhone 12 Mini, pågrund av det så är den väldig enkel att tappa bort. Beställ en ny här på webben och få den levererad inom ett par dagar. Skickas redan inom 24h, om ordern genomförs innan 15:00 skickas den vanligtvis samma dag.

Trasig lucka? Skadad pga tappskada?

Bli inte orolig om din simkortshållare har blivit skadad. Därför en snabb leverans bort så har du en ny simkortshållare hos dig. Köp din simkortshållare till iPhone 12 Mini redan idag hos oss på Fix My Phone. Byt ut den skadade hållaren mot en ny och hel när den gått sönder.

Andra delar som behöver bytas ut eller är du i behov av mobiltillbehör?

Hos oss köper du allting du behöver till din mobil, vi har allt. Du slipper åka omkring till olika ställen. Därför att vi har samlat allt till din mobil, skal, reservdelar, reparation och mycket mer. Vi erbjuder allt ifrån reparationer, reservdelar, mobiltillbehör och mer. Välkommen till Fix My Phone, din partner och butik för allt som rör mobilen inom reparation, mobildelar & mobiltillbehör. När olyckan har varit framme!