iPhone 12 Mini Vibrator

399.00kr

BESKRIVNING

Känner du inte av mobilens vibrationer längre? Missar du samtal eller meddelanden när du har mobilen i fickan? Då är det dags att byta ut Vibratorn på din iPhone 12 Mini!

Mobilens Vibrator kan sluta funka. Detta gör att telefonen inte reagerar som den ska när du får samtal eller andra notiser.  Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 12 Mini Vibrator! Köp teknikdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och kolla in resten av utbudet på hemsidan!

Artikelnummer ip12m-vibrator Kategori

Byt Vibrator på iPhone 12 Mini!

iPhone 12 Mini Vibrator hittar du hos Fix My Phone. Du kan själv välja om du vill utföra hela arbetet på egen hand eller låta våra experter ta hand om det i butik. Vibratorns funktion är väldigt simpel, den styr vibrationerna i din mobil. Exempelvis vid notiser. Funkar inte denna del riskerar du att missa viktiga samtal och meddelanden.  Köp iPhone 12 Mini Vibrator idag och slipp problemen!

När är det dags att byta vibratorn?

När du upplever att dina vibrationerna på din telefon inte fungerar är det dags att byta helt enkelt. Fix My Phone har det du behöver till rätt pris! Du kan köpa mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Dessa verktyg skall du använda för att reparera din mobil och byta på egen hand.

Fler delar än Vibratorn som behöver bytas ut?

Behöver du utföra fler än en reparation på din mobiltelefon än vibrationen? Till exempel byta ut skärmen eller kameran? Då bör du se till att köpa även dessa delar. Har skärmen spruckit eller fått repor? Byt enkelt ut vibrationsdelen på din telefon själv. Ta bara hjälp av våra guider här på hemsidan. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 12 Mini. Glöm inte av att köpa med dig mobiltillbehör som hjälper dig att förlänga livslängden på din mobil! Så som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 12 Mini Vibrator är kompatibel med

  • Apple iPhone 12 Mini

Du byter din Vibrator på din iPhone 12 Mini enkelt själv med hjälp av en guide. Men vi råder dig att vara ytterst aktsam och ta god tid på dig om du inte är erfaren i reparationer. Vissa fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa reservdelar och verktyg och reparera själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det givetvis mindre kostsamt. Investera det du sparar i grymma soundpods!(      länk)  Vid andra frågor om byte av Vibrator eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.