iPhone 11 Samtalshögtalare

449.00kr

BESKRIVNING

OBS! Ett byte av denna del resulterar med att Face-Id försvinner!

Inget ljud vid samtal? Hör du inte personen du sitter i samtal med? Då är det dags att byta ut Samtalshögtalaren pådin iPhone 11!

Mobilens samtalshögtalare kan ibland sluta att fungera och därmed inte ge något ljud. Detta leder lätt till frustration hos både dig och den du talar med, se till att ha en fungerande högtalare för samtal. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 11 Samtalshögtalare! Köp teknikdelar, mobildelar och reservdelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och kolla in resten av utbudet på hemsidan!

Artikelnummer ip11-ear Kategori

Byt Samtalshögtalare på iPhone 11!

Köp din nya samtalshögtalare till iPhone 11 hos Fix My Phone. Du kan antingen göra jobbet själv eller lämna över det till någon av våra experter. Du kan välja mellan att laga din mobil själv eller låta någon av våra experter göra jobbet.  Samtalshögtalaren på din mobil är den del som gör att du hör något under samtal med telefonen emot örat. Om du inte kan höra något under tiden du är i samtal är det med högst sannolikhet samtalshögtalaren som bör bytas ut. Köp iPhone 11 Samtalshögtalare idag för att ordna problemet!

När är det dags för att byta ut samtalshögtalaren?

Om din samtalshögtalare inte längre ger ifrån sig ljud eller att det är fel på ljudet även när du har bra täckning är det dags att byta! Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver till rätt pris! Du kan köpa mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan du använda för att reparerar telefonen och byta iPhone 11 Samtalshögtalare på egen hand.

Byt flera delar än iPhone 11 Samtalshögtalare samtidigt!

Har du andra delar i din iPhone som du behöver laga? Är det kanske dags för ett byte av skärmen eller kameran? Köp med dig dessa reservdelar direkt. Du kan byta samtalshögtalaren själv enkelt, ta bara hjälp av vår guide. Du hittar guiden här. Utbudet Fix My Phone har, präglas av hög kvalité. Produkter med hög standard för alla typer av lagningar din iPhone 11 kan tänkas behöva. Glöm inte att köpa med dig mobiltillbehör som skyddar din iPhone 11 såsom skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 11 Samtalshögtalare är kompatibel med

  • Apple iPhone 11

Du kan byta ut samtalshögtalaren på din iPhone 11 helt själv, utan problem. Behöver du vägledning kan du använda vår guide som hjälp. Kom bara ihåg att det är viktigt att vara försiktig. Ta den tid du behöver om du inte är erfaren. Vissa fördelar med att reparera det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och reparera själv. Istället för att laga i en butik. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller få den lagad av våra reparatörer. Lagar du själv blir det billigare. Se då till att investera pengarna du sparat i riktigt bra mobiltillbehör som skyddar din mobil. Vid andra frågor om byte av Samtalshögtalare eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.