Rea!

iPhone 11 Powerknapp

149.00kr 129.00kr

BESKRIVNING

Har knappen låst sig? Blixten slutat fungera? Då är det dags för dig att byta ut powerknapp med tillhörande flexar på din iPhone 11!

Mobilens powerknapp kan haka upp sig och bli trasig. Detta gör att du inte kan låsa/stänga av telefonen med hjälp av knappen. Även blixten kan sluta att fungera när du fotar med kameran & mikrofonen kan spraka vid samtal.  Ett byte av iPhone 11 Powerknapp är lösningen på dessa problem! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ip11-powerknapp Kategori

Byt Powerknapp på din iPhone 11 själv!

Powerknapp till din iPhone 11 kan du köpa hos oss. Ihop med allt du behöver för att laga själv. Powerknapp är den delen som sitter på sidan av telefonen som du låser/låser upp och stänger av telefonen med. Utöver detta så styr även denna del blixten i kameran samt förbättrar samtalskvaliteten genom mikrofonen. Har knappen fastnat? Inga problem! Funkar inte blixten? Låter dåligt när du pratar? Denna delen löser problemen! Köp iPhone 11 Powerknapp idag och slipp problem med mikrofon/blixt/trasig knapp!

När är det dags att byta ut knappen?

är du upplever att din powerknapp fastnat, blixten inte fungerar i kameran eller när mikrofonen inte låter som den skall. Du kan alltid vara säker på att Fix My Phone har det du behöver! Du kan köpa mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta iPhone 11 Powerknapp på egen hand.

Flera delar som behöver bytas?

Behöver du utföra fler än en reparation på din telefon? Till exempel byta skärmen eller batteriet är det bra att passa på att köpa dessa delar också. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 11 direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone 11. Vi rekomenderar också att du köper till mobiltillbehör som skyddar din iPhone 11 som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 11 Powerknapp är kompatibel med

  • Apple iPhone 11

Byta Powerknapp på din iPhone 11  är inte det minsta svår. Följ bara vår guide. Vi vill däremot råda dig om att vara försiktig och inte stressa om du inte är erfaren i reparationer. Vill du göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga på egen hand. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, kan du laga själv eller få mobilen lagad av våra experter. Du har alltid tre månaders funktionsgaranti. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera det du sparar i ett skal som skyddar knappen? Vid andra frågor om byte av Powerknapp eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.