Huawei P30 lite Laddkontakt

139.00kr

BESKRIVNING

Det behöver inte vara batteriet som strular till din laddning, det kan vara laddkortet!

Huawei P30 lite Laddkontakt

Bra priser och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer HWP30L-LK Kategori

Det är laddkortet som tar hand om laddning/synkning med datorn och bilen via sladd, allt du stoppar in i porten. Har du problem med detta så behövs ett nytt Huawei P30 Lite Laddkontakt!

Ett byte av Huawei P30 Lite kan lösa många problem med synkning/laddning via sladd. Det kan vara enkelt hänt att laddporten blir trasig och strular till det för dig. Huawei P30 lite Laddkontakt köper du enklast direkt på webben här hos oss. Vi erbjuder alltid högsta kvalitet på våra produkter och 3 månaders garanti på alla varor som inte är förbrukningsvaror.

Kolla igenom ifall det är fler delar du kan komma att behöva.

Vi har det du behöver till din telefon, skulle du inte hitta dem i vår webbshop så är det bara att kontakta oss, vi är butiken för din mobil trots allt! Som skärm, batterier, baksidor men även kamera både fram och bak. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har fixat din telefon, så vi kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. Det är inte så svårt att utföra reparationer med hjälp av våra guider och verktyg.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.