Huawei P30 lite Kamera

599.00kr

BESKRIVNING

Ha en fungerande kamera redo när du ska på bröllop, semester eller bara vardagsbilder med familjen.

Huawei P30 lite Kamera

låga priser och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer HWP30L-BK Kategori

Se till att vara redo att föreviga dina minnen av semester, bröllop, familj, ja allt möjligt med en ny fungerande Huawei P30 Lite Kamera!

Ett byte av Huawei P30 Lite Kamera gör att dina problem med kameran, som suddiga bilder eller med fokuset att försvinna ur världen!Slipp oroa dig över suddiga bilder, med en bra kamera så har du rätt till klara bilder! Låt inte semester/Bröllop minnen bli förstörda av en dålig kamera. Huawei P30 lite Kamera köper du enklast direkt på webben här hos oss. Fix My Phone garanterar alltid högsta kvalitet!

Vårt koncept är enkelhet och snabbhet, slösa inte din tid med att åka till olika butiker när du har allt här!

Vad vi har efter många års av erfarenhet så är det kunskapen och sortimentet, för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt när du ska reparera din telefon. Så som laddkort, batterier, skärm men också framkameran. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. Med guider så är de flesta byten inte alls svåra att utföra. Du kan även komma in till oss. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har fixat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till våra experterna?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.