Huawei P30 Lite Frontkamera

599.00kr

BESKRIVNING

Har din frontkamera tagit skada och orsaker problem så är det denna del du borde köpa.

Huawei P30 lite Frontkamera

Schyssta priser och smidig leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer HWP30l-FK Kategori

Upplever du att din kamera tar suddiga bilder och har du problem med fokuset? Då verkar det som att det är något fel med din kamera.

Oavsett om du tar bilder för sociala medier eller bara privat så borde du ha en fungerande som ger dig klara bilder. Ett byte av kameran kommer göra det mer roligt att ta bilder. Några vanliga frågor är Hur många megapixlar, hur långt zoom och andra funktioner när man köper en ny telefon. Mobilen har tagit över digitalkamerans roll helt och hållet. Använd inte då en mobil som ger dig oklara bilder och en fokus som inte kan lägga sig, köp en ny idag. Huawei P30 Lite Frontkamera köper du enklast direkt på webben här hos oss.  Du kan alltid räkna med högsta kvalitet på våra produkter!

Tar du en rundtur genom vårt webbshop så märker du att vi har det du behöver.

Ett tips för att spara pengar är att beställa allt du behöver på en order så slipper du dubbelfrakten. Vi har ett brett sortiment av produkter och stor erfarenhet inom reparation. Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val. Så som skärm, batterier, baksidor men också kamera bak och laddkontakt. Det blir inte struligt när man byter reservdelar. Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Vill du så kan du även komma in till oss. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.