Huawei Mate 10 lite Baksida Svart

349.00kr

BESKRIVNING

Har din baksida fått en spricka så vänta inte med att byta ut den, den kan göra så skadan blir värre!

Huawei Mate 10 lite Baksida Svart

Bra priser och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer HWM10L-Bak-s Kategori

Laga Huawei Mate 10 lite Baksida Svart helt själv!

Vill du betala så lite som möjligt för att laga din baksida, så rekommenderar vi att du reparerar själv. Det är inte så svårt att byta ut en Huawei Mate 10 lite Baksida, tro på oss som har många års erfarenhet och kunskap inom mobilreparation. Vi har delarna och de kunskaper som krävs för att du ska få en mobil som känns ny. Huawei Mate 10 lite Baksida Svart köper du enklast direkt på webben här hos oss. Fix My Phone är stolta att alltid erbjuda högsta kvalitet på våra varor. Lägg din order innan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars alltid inom nästkommande vardag.

Besök vår webbshop och köp de delar som behövs för att få en helt fungerande telefon igen!

Det är viktigt att ta din tid innan du påbörjar en reparation, man ska verkligen inte stressa! Det gäller även våra experter som har jobbat i många år. Var försiktig och noggrann så klarar du det underbart, det som är viktigt att tänka på att det rör sig om små tekniska delar, så tänk på att dom är känsliga! Vi har allt så som skärm, batterier, laddkontakt men också kamera både fram och bak. Vi har reservdelar och guider för att hjälpa dig installera den nya delen så enkelt som möjligt. De flesta mobilreparationer är inte så komplicerade och kan göras med stöd av en videoguide och en stadig hand. Vad är du bekvämast med? Laga själv eller ta in den till oss? Glöm bara inte verktygen som behövs!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Något vi är säkra på att vi har, är att vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.