Huawei Mate 10 Lite Skärm Vit

639.00kr

BESKRIVNING

Ibland kan det bara behövas ett enkelt skärmbyte för att din telefon ska fungera som vanligt igen, ett byte av Huawei Mate 10 lite Skärm kan vara en sådan lösning!

Huawei Mate 10 lite Skärm Vit

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer HWM10L-S-V Kategori

En trasig skärm är aldrig rolig att ha eller se på, byt ut den idag med vår Huawei Mate 10 Lite Skärm Vit!

Har din “Huawei Mate 10 Lite Skärm Vit” fått sprickor? Fungerar kanske inte touchen som den ska, eller finns det döda pixlar? Det kan förstöra hel vecka att upptäcka att ens skärm har gått sönder, men det behöver inte kosta så mycket som man kan tro, det enda som behövs kan vara en ny skärm. Köp inte en ny telefon! Vänta inte heller med reparationen, skadorna kommer att bli värre! skärmen och baksidan är som mobilens skydd, har den redan fått en skada så är det lättare för den att få mer skador. Tänk dig sprickor på is och man lägger tyngd på det, sprickorna sprider sig tills den går sönder helt. Huawei Mate 10 Lite Skärm Vit beställer du enklast på webben här hos oss. Våra skärmar är av högsta kvalitet, få din telefon att se och verkar yngre med en ny skärm från Fix My Phone.

Det är mycket enklare än vad man kan tro att byta reservdelar!

Vi har de delar och verktyg som du behöver för att byta ut reservdelarna på din mobil. Det tar bara ett par klick, vänta på leveransen och sen byta ut delen, riktigt simpelt, eller hur? Vi har alla delar som behövs såsom skärm, batterier, baksidor men även fram och bakkamera. Med våra reservdelar fixar du smidigt dina enheter helt själv. Med guider som hjälp som visar steg för steg så är de flesta byten inte alls svåra att fixa. Du kan även komma in till oss. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något gömt fel när du får tillbaka telefonen. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till våra experterna? Kom bara ihåg att du behöver verktyg för att reparera, dem hittar du på vår webbshop!

Inte bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm, vi vill alltid kunna stå på topp och vara stolta. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva, vi ska kunna en ny model så fort den kommer ut. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mera information.