Huawei Mate 10 Lite Samtalshögtalare

199.00kr

BESKRIVNING

Inget ljud vid samtal? Hör du inte personen du sitter i samtal med? Då är det dags att byta ut Samtalshögtalaren på din Huawei Mate 10 Lite!

Mobilens samtalshögtalare kan sluta fungera ibland på grund av fukt och smuts. Detta leder lätt till frustration hos både dig och den du talar med, se till att ha en fungerande högtalare för samtal. Du löser alla dessa problem med ett byte av Huawei Mate 10 Lite Samtalshögtalare! Köp teknikdelar, mobildelar och reservdelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta din enhet och kolla in resten av utbudet på hemsidan! Om du känner att det blir för krångligt att byta delarna själv i din Huawei Mate 10 Lite, då är du välkommen att besöka någon av våra butiker eller skicka in din enhet för lagning. När du gör en beställning på produkter hos oss så skickar vi vanligen ut varorna samma dag eller dagen efter.

Artikelnummer HWM10L-Samtal Kategori

Byt Samtalshögtalare på Huawei Mate 10 Lite själv!

Beställ en samtalshögtalare till din Huawei Mate 10 här på vår webbshop!  Fix My Phone har allting du behöver för att göra jobbet själv. Du kan antingen göra bytet själv eller lämna över det till någon av våra experter som finns runt om i Sverige. Finns vi inte i just din stad kan du alltid skicka in den till oss via vår Fix Box tjänst. Samtalshögtalaren på din mobil är den del som gör att du hör den andra parten under samtal då du håller mobilen mot örat. Om du inte kan höra personen du sitter i samtal med, är det ett tydligt tecken på att det är samtalshögtalaren som måste bytas ut. Beställ därför Huawei Mate 10 Lite samtalshögtalare hos oss idag så är problemet bortblåst!

Är det dags att byta ut samtalshögtalaren?

Har din samtalshögtalare slutat ge ifrån sig ljud eller är det fel på ljudet även när du har bra täckning är det dags att byta! Här finner du det du behöver till mobilen till rätt pris! Beställ dina mobildelar / reservdelar / teknikdelar och verktyg hos oss för att laga mobilen själv. Med dessa verktygen kan du använda för att reparerar telefonen och byta samtalshögtalare till Huawei Mate 10 Lite själv.

Byt ut flera delar samtidigt!

Har du andra delar i din Huawei Mate 10 Lite som du behöver laga? Är det kanske dags för ett byte av skärmen eller kameran? Beställ med dig dessa reservdelar direkt. Du kan byta samtalshögtalaren själv enkelt, ta bara hjälp av vår guide. Du hittar guiden här. Utbudet som vi på Fix My Phone erbjuder, genomsyras av hög kvalité. Vi har produkter med hög standard för alla typer av lagningar din Huawei Mate 10 Lite kan tänkas behöva. Glöm inte att Beställa till skydd till din Huawei Mate 10 Lite såsom displayskydd, mobilskal eller fodral.