Displayskydd Huawei Honor 9

299.00kr

BESKRIVNING

Skärmen är den viktigaste delen på din mobil, därför är det en självklarhet för oss att alla ska ha ett bra skärmskydd. Våra skydd är speciellt framtagna för att hålla displayen hel så att du kan slappna av utan att tappa funktionalitet när du använder den.

Installationen är simpel, putsa av skärmen på telefonen med medföljande putsdukar, ta sedan bort den skyddande plastfilmen från skyddet och placera på telefonens skärm kant till kant. Använd den torra putsduken för att pressa ut eventuella bubblor. Klart!

Beställ idag, skickas omgående!

Artikelnummer HWH9-temp Kategori

Kraftfullt skydd i minimalistisk design

Vad gör displayskydd för nytta?

Våra Displayskydd Huawei Honor 9 är designade för att absorbera och distribuera stötar från en skada. Därför ska du inte behöva vara orolig för skärmen på din mobil när du använder den. Vi vill att du skall kunna använda din enhet till dess fullo, utan rädslan  att den skall gå sönder. Oavsett hur väl man tar hand om sin telefon, så vet man inte när oturen slår till.

Lägg en beställning innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars alltid nästkommande vardag.
Vi ser fram emot ditt köp.

Skydd mot repor och sprickor i vardagen med Displayskydd Huawei Honor 9!

Displayskyddet skyddar din skärm mot alla typer av repor & rispor som kan uppstå vid vardaglig bruk. Ett praktexempel är när telefonen ligger i väskan tillsammans med nycklar och annat vass, du kan känna dig trygg i att skärmen kommer hålla sig hel och fräsch utan skador med ett Displayskydd på! Displayskydd är något alla skall ha på sin telefon för att vara på den säkra sidan. En billig försäkring för att hålla telefonen i nyskick.

Vi har Displayskydd för alla de stora tillverkarna så som Apple, Samsung, Huawei & Sony.

Kika gärna på våra skal också!