iPad Air 2 Reparation

iPad Air 2 reparation. Byt glas & display m.m..

iPad Air 2 reparation: Här hittar du priser för de flesta reparationerna. Du kan laga nästan alla problem med iPad Air 2 hos oss. Modellen finns i följande olika nummer: A1566, A1567. Hittar du inte den reparation du söker? Var vänligen kontakta oss.

På Fix My Phone lagar vi flertal iPad dagligen. Våra experter har kunskapen som krävs för att din enhet ska bli så gott som ny igen. Vi påbörjar alla våra reparationer omgående för att du ska få tillbaka din iPad så fort som möjligt. Vi utför alla tänkbara reparationer på iPad.

Thumbnail Reparation PrisDescription
iPad Air 2 Reparation - byt-skarm-glas-original-lcd-touch Byt Skärm / Glas - Original LCD + touch 2,999.00kr

Har olyckan varit framme? Touchen kanske inte svarar som den ska eller är glaset trasigt? Lämna in den till våra utbildade tekniker så byter de ut skärmen på din iPad Air 2 mot en ny.

iPad Air 2 Reparation - felsokning Felsökning 295.00kr

Är du inte säker på vad felet beror på med din telefon? Det kan vara svårt att besluta själv då telefonerna idag är såpass avancerade idag. Vi på Fix My Phone kan då hjälpa dig att felsöka din enhet, oavsett fel. Det kan vara alltifrån att den är helt död eller att någon enstaka funktion inte fungerar som den ska. Vi ger dig då ett kostnadsförslag på reparationen och väljer du att utföra och gå vidare med reparationen bjuder vi på felsökningen, är det så att du avböjer kostnadsförslaget så tar vi serviceavgift på 295:- för att vi har jobbat på din enhet.

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

Artikelnummer ipad-a2 Kategori

Du gillar kanske också…

iPad Air 2 reparation. Byt glas & display idag!

Reparera iPad Air 2 hos Fix My Phone när den blivit trasig. Har du råkat skada glaset på din iPad air 2? Ta med din enhet till oss och reparera den redan samma dag eftersom vi erbjuder express-reparation! Byt ut ditt spruckna glas om den har råkat ut för en olycka. Dessa problem går enkelt att lösa genom att byta ut displayen. Att laga iPad Air 2 är något våra tekniker är experter på och vi har delarna för att kunna ge dig en “som ny” upplevelse när du lagar med Fix My Phone.

Snabb service och snabba reparationer!

Vi strävar alltid mot att påbörja alla reparationer omgående så att du ska kunna få tillbaka dem redan senare samma dag. Är du osäker på vad felet är? Låt oss felsöka din enhet när du besöker oss, i många fall kan vi ge en uppfattning på vad det skulle kosta direkt i butiken. Om det är något mer avancerat kan vi ta in och undersöka iPaden mer noggrant för att ge dig ett besked på vad som behöver bytas.

Eftersom vi använder oss enbart av reservdelar av högsta kvalité, det innebär att du får en så kallad originalkvalité display. Både touch funktionaliteten och bilden ska vara lika bra som dagen du köpte iPaden.

iPad Air 2 Reparation i Stockholm, Göteborg, Örebro eller på en annan ort.

Hitta din närmsta butik här

Har du inte möjligheten att komma in till någon utav våra butiker så finns alltid alternativet att skicka in din iPad Air 2 till oss.

Om du är osäker på vilken iPad du har gå in på denna länk för mer info på hur man kan skilja på modellerna.
Apple- Identifiera din ipad modell

MÅNGA FÖRDELAR NÄR DU LAGAR HOS FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg
  • Snabba service och reparationer