iPad Air 2 Reparation

295.00kr2,499.00kr

iPad Air 2 reparation. Byt glas & display m.m..

iPad Air 2 reparation: Här hittar du priser för de flesta reparationerna. Du kan laga nästan alla problem med iPad Air 2 hos oss. Modellen finns i följande olika nummer: A1566, A1567. Hittar du inte den reparation du söker? Var vänligen kontakta oss.

På Fix My Phone lagar vi flertal iPad dagligen. Våra experter har kunskapen som krävs för att din enhet ska bli så gott som ny igen. Vi påbörjar alla våra reparationer omgående för att du ska få tillbaka din iPad så fort som möjligt. Vi utför alla tänkbara reparationer på iPad. Utöver glas byten lagar och byter vi hörlurs-kontakten, laddning, batteri etc.

Thumbnail Reparation PrisDescription
iPad Air 2 Reparation - byt-skarm-glas-original-lcd-touch Byt Skärm / Glas - Original skärm + touch 2,499.00kr

Har olyckan varit framme? Touchen kanske inte svarar som den ska eller är glaset trasigt? Lämna in den till våra utbildade tekniker så byter de ut skärmen på din iPad Air 2 mot en ny.

spinner
iPad Air 2 Reparation - batteribyte Batteribyte 1,999.00kr

Upplever du försämrad batteritid på din iPad Air 2? Stänger din iPad av sig plötsligt utan någon förklaring? Då kan det vara tecken på ett dåligt batteri. Vi byter ut ditt gamla batteri mot ett nytt.

spinner
iPad Air 2 Reparation - kamera Kamera (Bak) 1,499.00kr

Fungerar din bak-kamera inte riktigt lika bra som förr? Det kan vara så att den har problem med fokusen, eller att den inte visar någonting alls. Oavsett va felet med kameran är går detta att enkelt fixa.

Samsung Galaxy tar bra bilder och det kan självklart vara irriterande om dina bilder ser sämre ut än vanligt. För att vara säkra på din kamera ska fungera lika bra som originalet använder vi oss utav våra så kallade originalkvalité delar. Med detta bytet kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som tidigare.

spinner
iPad Air 2 Reparation - framkamera-selfie Kamera - fram (Selfie) 1,499.00kr

Har du problem med framkameran på din iPad? Vi byter ut den mot en ny så att du kan ta fina bilder igen.

spinner
iPad Air 2 Reparation - laddport Laddport 1,499.00kr

Ett vanligt problem är att laddningen börja krångla. Kanske har du problem med att få laddaren att fastna i kontakten och den slutar ladda av sig själv. Mobilen kanske inte tar emot laddning alls. Alla dessa fel går enkelt att åtgärda genom att byt laddningskontakten. Samsung Galaxy använder samma uttag till hörlurar, så den används mycket och slits snabbare ut. Om du har problem med ljud och att musiken pausas av sig själv fixas även det samtidigt.

spinner
iPad Air 2 Reparation - felsokning Felsökning 295.00kr

Är du inte säker på vad felet beror på med din telefon? Det kan vara svårt att besluta själv då telefonerna idag är såpass avancerade idag. Vi på Fix My Phone kan då hjälpa dig att felsöka din enhet, oavsett fel. Det kan vara alltifrån att den är helt död eller att någon enstaka funktion inte fungerar som den ska. Vi ger dig då ett kostnadsförslag på reparationen och väljer du att utföra och gå vidare med reparationen bjuder vi på felsökningen, är det så att du avböjer kostnadsförslaget så tar vi serviceavgift på 295:- för att vi har jobbat på din enhet.

spinner
iPad Air 2 Reparation - byt-baksida Byt baksida 2,499.00kr

Baksidan och metallramen är det som håller ihop hela mobilen, om ramen är böjd eller kantstött kan det orsaka problem med att glaset sticker upp extra mycket. Eller så kan glaset spricka lättare .
Det ser även tråkigt ut med en böjd eller kantstött ram.

spinner
iPad Air 2 Reparation - samtalshogtalare Samtalshögtalare 1,499.00kr

Är ljudet lägre vid samtal? Kanske har ljudet lagt av helt? Alla dessa fel kan vi på Fix My Phone enkelt hjälpa dig med. Det är lätt hänt att kvalitén på ljudet blir sämre med åren då smuts, damm och fukt lägger sig i vägen för högtalaren. Det kan även kommit in i själva högtalaren och då skadat komponenten.

spinner
iPad Air 2 Reparation - laga-wifi-bluetooth Wifi/bluetooth 1,499.00kr

Har du problem med Wifi-mottagningen? Oftast räcker det att byta ut din Wifi-antenn för att få bra mottagning och snabbare wifi igen.Wifi antennerna på iPhone kan vara känsliga och kan därför skadas när telefonen tappas eller om ramen råkar bli lite böjd. Kom då förbi oss redan idag och få detta problem åtgärdat.

spinner
iPad Air 2 Reparation - hogtalare Högtalare 1,499.00kr

Har du problem med volymen, eller hör du inget alls? Då kan högtalaren vara skadad och behövs bytas ut.

spinner
iPad Air 2 Reparation - horlursuttag Hörlursuttag 1,499.00kr

Glapp i hörlursuttaget? Eller kan du inte använda headset i din iPad? Vi byter ut ditt gamla hörlursuttag.

spinner
iPad Air 2 Reparation - mic Mic 1,499.00kr

spinner
iPad Air 2 Reparation - vattenskada Vattenskada 1,499.00kr

spinner
iPad Air 2 Reparation - powerknapp Powerknapp 1,499.00kr

spinner
SKU: ipad-a2 Category:

Description

iPad Air 2 reparation. Byt glas & display idag!

Reparera iPad Air 2 hos Fix My Phone när den blivit trasig. Har du råkat skada glaset på din iPad air 2? Ta med din enhet till oss och reparera den redan samma dag eftersom vi erbjuder express-reparation! Byt ut ditt spruckna glas om den har råkat ut för en olycka. Dessa problem går enkelt att lösa genom att byta ut displayen. Att laga iPad Air 2 är något våra tekniker är experter på och vi har delarna för att kunna ge dig en “som ny” upplevelse när du lagar med Fix My Phone.

Snabb service och snabba reparationer!

Vi strävar alltid mot att påbörja alla reparationer omgående så att du ska kunna få tillbaka dem redan senare samma dag. Är du osäker på vad felet är? Låt oss felsöka din enhet när du besöker oss, i många fall kan vi ge en uppfattning på vad det skulle kosta direkt i butiken. Om det är något mer avancerat kan vi ta in och undersöka iPaden mer noggrant för att ge dig ett besked på vad som behöver bytas.

Eftersom vi använder oss enbart av reservdelar av högsta kvalité, det innebär att du får en så kallad originalkvalité display. Både touch funktionaliteten och bilden ska vara lika bra som dagen du köpte iPaden.

iPad Air 2 Reparation i Stockholm, Göteborg, Örebro eller på en annan ort.

Hitta din närmsta butik här

Har du inte möjligheten att komma in till någon utav våra butiker så finns alltid alternativet att skicka in din iPad Air 2 till oss.

Om du är osäker på vilken iPad du har gå in på denna länk för mer info på hur man kan skilja på modellerna.
Apple- Identifiera din ipad modell

MÅNGA FÖRDELAR NÄR DU LAGAR HOS FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg
  • Snabba service och reparationer

You may also like…