Här finner du reservdelar utav högsta kvalité. Våra delar skickas i färdiga kit med verktyg och alla delar du behöver för att själv kunna utföra reparationen. Vi erbjuder även kompletta video guider på hur reparationerna utförs.
Fix My Phone reservdelar
Vi har alla iPhone modeler. Välja beställa, laga.
Föregående
Nästa
 • LAGA SONY XPERIA XZ1 SKÄRM & GLAS

  Behöver du Laga din Sony Xperia XZ1 skärm? Vi på Fix My Phone hjälper dig gärna att få den utbytt så att du kan fortsätta använda din telefon! Fungerar touchen dåligt? är glaset sprucket? Kom då förbi vår butik så kan vi hjälpa dig att felsöka telefonen och få den lagad redan idag. Det händer lätt att man tappar telefonen och den blir sprucken eller krossad. 

  Passa på att Laga din Sony Xperia XZ1 idag!

  Vi strävar alltid efter snabba men hållbara reparationer, detta innebär att vi påbörjar reparationen omgående och du kan förvänta dig att ha telefonen tillbaka redan samma dag.

  Displayen kommer med en standard upplösning på 1080 x 1920 px  424 ppi densitet.
  Våra originalkvalité håller såpass hög kvaltié att du kan förvänta dig likvärdig bild samt touch funktionalitet.

  Sony Xperia XZ1  har en IP Rating på 68, det innebär att den ska vara vatten samt dammtålig. Denna täthet bryts om telefonen är skadad eller sprucken i glaset, efter reparation kan vi ej garantera denna täthet.

  Våra Sony skärmar är originalkvalité vilket innebär att kvalitén är densamma som original displayen som var på telefonen när den köptes.

  Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda.

  Länk till alla våra butiker.

Sony Xperia XZ1

Sony Xperia XZ1
Sony Xperia XZ1

REPARERA DIN SONY XPERIA XZ1 OCH XZ1 COMPACT SNABBT OCH SÄKERT.
Laga din trasiga skärm hos oss och få den fixad på direkten! Vi utför Sony Xperia XZ1 Vi påbörjar våra reparationer omgående och försöker alltid se till att du kan hämta ut telefonen redan samma dag. Vi använder alltid delar av högsta kvalité för det absolut bästa resultatet.Hos oss kan du laga allt på en Sony Xperia XZ1 såsom Xperia XZ1 glasbyte, skärmbyte, batteribyte, byte av hörlursuttag, Mikrofon och även vattenskada. Är du osäker på vad felet kan vara med din mobil är du välkommen in till vår butik så kan vi göra en felsökning och se vad som behöver fixas, därefter kan vi laga Sony Xperia XZ1/XZ1 Compact med de mest avancerade problemen omgående.

Välkommen att besöka någon av våra butiker för att reparera din Sony Xperia XZ1. Du kan också skicka in din telefon med post. Våra butiker finns i Stockholm, Göteborg, Stenungsund, Borås, Halmstad, Varberg, Oslo och Trollhättan

0
Nöjda Kunder
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Stäng meny
×

Kundvagn