Samsung Galaxy S6 Kamera

399.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy kamera gått sönder? Inte lika klara bilder?

Samsung Galaxy S6 Kamera

Bra priser och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer SGS6-BK Kategori

Byt ut din Samsung Galaxy S6 själv enkelt och smidigt!

Har din Samsung Galaxy S6 Kamera blivit sämre? Kanske har bilderna blivit suddiga eller så lägger kanske inte fokuset sig. Byt gärna snarast, annars kan skadan bli värre och kameran läggs av helt.Ett byte av Samsung Galaxy S6 Kamera gör att du inte behöver bli ledsen över dåliga bilder, byt ut kameran för att kunna ta klara och fina bilder igen. Samsung Galaxy S6 Kamera köper du enklast direkt på webben här hos oss. Fix My Phone är Stolta att bara erbjuda högsta kvalité på våra varor.

Är din mobil sönder så hjälper vi dig att få en fungerande telefon igen.

Inte bara att vi byter ut din kamera, vi erbjuder så mycket mer i vårt sortiment och service. Så som laddport, batterier, skärm men också framkameran. Vi utför alltid funktionstester på enheten innan och efter vi lagar den eftersom det inte är alla skador som syns. Detta gör att vi kan få en överblick över om det är några andra fel eller skador. Allt för din trygghet men också att ge dig det bästa resultatet som möjligt. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. De flesta mobilreparationer är inte allt för avancerade och kan göras med stöd av en videoguide. Vad vill du helst göra? Fixa den själv med hjälp av våra guider eller ge den till våra experter?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.