Samsung Galaxy S10e Skärm Svart

1,675.00kr

BESKRIVNING

Har din Samsung Galaxy S10e skärm gått i backen? Vill du få ordning på den så fort som möjligt?

Samsung Galaxy S10e Svart Skärm

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.
Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer SGS10e-S-S Kategori

Laga din Samsung Galaxy S10e skärm svart hos Sveriges största reparationskedja!

Har din “Samsung galaxy S10e skärm svart” åkt i backen och fått en trasig display? Du kan vara lugn nu när du har hittat till oss. Det är aldrig värt det att vänta! Skador blir värre! När en mobil har fått en spricka så blir det enklare för den att få flera, tänk dig sprickor på is och man lägger tyngd på det, sprickorna sprider sig tills den går sönder helt. Samsung Galaxy S10e Skärm Svart beställer du smidigast direkt på webben här hos oss. Vi är stolta med att alltid erbjuda högsta kvalitet på vårt sortiment!

Din telefon är i säkra händer hos oss!

Skulle du behöva fler delar eller vill du att vi ska få ordning på din skada så har du redan gjort första steget, kommit till oss! Vi har alla slags delar så som skärm, batterier, baksidor men också kamera både fram och bak. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. Med guider så är de flesta byten inte alls svåra att utföra. Du kan även komma in till oss. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till våra experterna?

Så mycket mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm, vi vill alltid kunna stå på topp och vara stolta. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva, vi ska kunna en ny model så fort den kommer ut. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mera information.