Samsung Galaxy S10e Frontkamera

405.00kr

BESKRIVNING

Den händer alla någon dag, en mobildel går sönder, har oturen hälsat på dig idag?

Samsung Galaxy S10e Frontkamera

Schyssta priser och smidig leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer SGS10e-FK Kategori

Byt ut din Samsung Galaxy S10e frontkamera själv eller hos Sveriges största reparationskedja!

Nu för tiden används kameran mer än någonsin tidigare, det är en av de viktigaste delarna som finns. När var det senast du använde en digitalkamera för att ta bilder? Då förstår man varför kameradelen är så viktig, är den trasig så borde du byta ut den. Använda inte en mobil som ger dig oklara bilder och en fokus som inte kan lägga sig, köp en ny idag. Samsung Galaxy S10e Frontkamera köper du enklast direkt på webben här hos oss.  Du kan alltid räkna med högsta kvalitet!

Vi är säkra på våra kunskaper, kan vi inte laga den så kan ingen! Vi kan reparera nästan alla mobiler!

Haft oturen på din sida idag? Fler delar som behövs bytas ut? Vi har ett bredd sortiment av reservdelar och stor erfarenhet inom reparation, så vi borde vara ditt första val. Så som skärm, batterier, baksidor men också kamera bak och laddkontakt. Med våra reservdelar lagar du enkelt dina enheter själv. Med guider så är de flesta byten inte alls svåra att utföra. Du kan även komma in till oss. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Vad vill du helst göra? Laga själv eller lämna till våra experterna?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.