Samsung Galaxy S10e Baksida Prism White

349.00kr

BESKRIVNING

Reparera din telefon innan skadan blir värre! Man måste agera snabbt!

Samsung Galaxy S10e Baksida i färgen Prism White

Bra priser och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer SGS10e-Bak-W Kategori

Har din Samsung Galaxy S10e Baksida Prism White gått sönder så har vi vad du behöver!

Ingen ska behöva gå runt med en trasig telefon, speciellt inte en Samsung Galaxy S10e! Jag tror vi alla kan hålla med om att man mår inte lika bra med en trasig telefon som man gör med en ny. Vi har de delar och kunskaper som krävs för att du ska får en helt ny telefon i känsla. Samsung Galaxy S10e Baksida Prism White köper du enklast direkt på webben här hos oss. Vi är stolta att alltid erbjuda högsta kvalitet på våra varor.

Det är enklare än du tror att reparera en telefon själv!

Det är faktiskt inte så svårt att reparera själv, det är nästan som avancerat lego. Men det är viktigt att tänka på att även om det är enkelt, så är det känsliga teknikdelar vi tar hand om, så var lugn och försiktig! Vi har allt så som skärm, batterier, laddkontakt men också kamera både fram och bak. Vi har reservdelar och guider för att hjälpa dig installera den nya delen så enkelt som möjligt. De flesta mobilreparationer är inte allt för avancerade och kan göras med stöd av en videoguide och en stadig hand. Vad är du bekvämast med? Laga själv eller ta in den till oss?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Något vi är säkra på att vi har, är att vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.