Samsung Galaxy S10e Batteri

249.00kr

BESKRIVNING

Batterier behövs bytas ut. Vill du bara ladda minst en gång om dagen, då borde du byta ut den.

Samsung Galaxy S10e batteri

Batterier behöver inte lägga av helt för att man ska byta batteri, så fort du märker stor skillnad så tycker vi att du ska byta.

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer SGS10e-bat Kategorier ,

Har din Samsung Galaxy S10e batteri blivit slitet? Byt ut ditt batteri själv eller hos Sveriges största reparationskedja!

Man brukar märka stor skillnad på batteriet redan efter 1-2 år, har du lyckas hålla batteriet i toppskick längre än så, då ska du vara stolt. Ifall det är stor skillnad så är det inget konstigt, batterier dör ut, dom blir långsammare med tiden helt enkelt? Batterier är som människor, de blir också äldre och långsamma. Då är det dags att byta! Samsung Galaxy S10e Batteri beställer du enklast direkt på webben här hos oss. Gå inte runt och vara orolig, ta bort dina bekymmer. Hos Fix My Phone är det alltid högsta kvalitet!

Vill du reparera mobilen så billigt som möjligt? Eller vill du att våra experter lagar telefonen?

Hos Fix My Phone så har du både alternativen! Vill du reparera telefonen själv så har vi delarna och erbjuder guider som hjälper. Så som skärm, baksidor, laddkontakt men också kamera både fram och bak. Vi utför alltid tester på din mobil innan och efter vi reparerar den eftersom alla skador inte alltid syns, samt testar efter reparationen. Detta gör att vi kan få en överblick över om det är några andra fel eller skador. Allt för att du ska känna dig trygg men även för att ge dig ett så bra resultat som möjligt, vi garanterar trots allt nöjda kunder! Med våra reservdelar och guider så är det jättesmidigt och enkelt för dig att laga en telefon på egen hand. Som bonus så är det även billigare att reparera själv! Du kan passa på och köpa något tillbehör som du behöver med pengarna du sparar.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.