Samsung Galaxy A50 Samtalshögtalare

149.00kr

BESKRIVNING

Finns det inte längre något ljud när du pratar med någon? Då är det dags att byta ut Samtalshögtalaren på din Samsung Galaxy A50!

Mobilens samtalshögtalare kan sluta fungera ibland. Detta leder lätt till frustration hos både dig och den du talar med, se till att ha en fungerande högtalare för samtal. Du löser alla dessa problem med ett byte av Samsung Galaxy A50 Samtalshögtalare! Köp teknikdelar, mobildelar och reservdelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta din enhet och kolla in resten av utbudet på hemsidan! Utöver Samsung Galaxy A50 reservdelar så har vi även alla de verktyg du kan tänkas behöva när du utför en reparation på din mobil! De flesta varorna skickas ut samma dag eller dagen efter.

Artikelnummer SGA50-Samtal Kategori

Byt Samtalshögtalare på Samsung Galaxy A50!

Köp en samtalshögtalare till din Samsung Galaxy A50 här! Fix My Phone har allting du behöver för att kunna göra jobbet på egen hand. Du kan göra bytet själv eller lämna över det till någon av våra experter. Finns vi inte i din stad kan du alltid skicka in den till oss via vår Fix Box tjänst. Samtalshögtalaren på din mobil är den del som gör att du hör den andra parten under samtal då du håller mobilen mot örat. Om du inte kan höra personen du pratar med, är det ett tydligt tecken på att samtalshögtalaren måste bytas ut. Beställ därför Samsung Galaxy A50 Samtalshögtalare hos oss idag så är problemet löst!

Dags att byta ut samtalshögtalaren?

Har din samtalshögtalare slutat ge ifrån sig ljud eller är det fel på ljudet även när du har bra täckning är det dags att byta! Här finner du det du behöver till mobilen till rätt pris! Beställ dina mobildelar / reservdelar / teknikdelar och verktyg hos oss för att laga mobilen själv. Med dessa verktygen kan du använda för att reparerar telefonen och byta samtalshögtalare till Samsung A50 själv.

Byt ut flera delar samtidigt!

Har du andra delar i din Samsung som du behöver laga? Är det kanske dags för ett byte av skärmen eller kameran? Beställ med dig dessa reservdelar direkt. Du kan byta samtalshögtalaren själv enkelt, ta bara hjälp av vår guide. Du hittar guiden här. Utbudet som vi på Fix My Phone erbjuder, genomsyras av hög kvalité. Vi har produkter med hög standard för alla typer av lagningar din Samsung A50 kan tänkas behöva. Glöm inte att Beställa till skydd till din Samsung A50 såsom displayskydd, mobilskal eller fodral.