Samsung Galaxy A50 Kameralins Svart

79.00kr

BESKRIVNING

Inte lika bra kvalité längre?
Att kvalitén blir sämre kan vara orsaken av en spricka på linsen.
Då finns det inte ett bättre tecken att man ska byta Kameralins på din Samsung A50!

Skurken till dåliga bilder kan vara en spricka i linsen. Köp
en helt ny kameralins, annars kan hela kameran går sönder. Du fixar
alla dessa problem genom ett byte av Samsung Galaxy A50! Köp reservdelar och
mobildelar via Fix My Phone!
PS! Kom ihåg att du behöver speciella verktyg för att byta ut delarna, har du inte några så kan du köpa hos oss!

Artikelnummer SGA50-KL-S Kategori

Köp och byt ut din Samsung Galaxy A50 Kameralins Svart!

Kameralinser har vi gott om här på Fix My Phone. Vi har alla delar och verktyg som behövs för att du skall kunna laga på helt egen hand. Mobilen har tagit över digitalkamerans roll i världen, iaf för den vanliga människan. Det är en värdefull funktion. Blir det suddiga bilder? Finns en spricka i kameralinsen? Agera då fort med att köpa en ny lins så slipper skadan blir värre och du kommer kanske få behöva köpa en ny kamera istället,det blir billigare! Köp Samsung Galaxy A50 kameralins Svart så löser du allt strul med kameran. Upplev känslan att få vackra bilder med din Samsung Galaxy A50 igen!

Måste hela kameran bytas ut?

Så länge det bara är linsen som är sönder och inte hela kameran så måste du bara byta ut linsen, Samsung har gjort det enkelt för dig! Som bonus så är det billigare också! Men det gäller att man byter ut den innan själva kameran går sönder. Vårt rekommendation är att byta linsen så fort den har fått en skada, även om kameran funkar så borde du byta ut den. Vi har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Alla mobildelar/reservdelar och verktyg hittar du hos oss.Verktygen behövs för att till för att laga telefonen och byt ut kameralinsen själv. Du kan även lämna in den till någon av våra butiker så reparerar våra experter den åt dig.

Ta tillfället i akt och byt ut övrviga trasiga delar!

Vill du köpa övriga delar till din A50? Stort som litet, allt från ett skärm byte till ny laddningsport eller batteri? Beställ dessa reservdelar samtidigt så försvinner dina problem. Att batteriet blir sämre finns det tyvärr inget att göra åt, men det är ett enkelt problem att fixa. Få hjälp av våra guider och ett köp batteri till Samsung Galaxy A50 direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone erbjuder produkter av högst kvalité som är menade för alla typer av reparationer som du behöver göra på din mobil. Köp med mobiltillbehör som skyddar din telefon som skärmskydd, skal eller fodral, så går den förhoppningsvis inte sönder igen.

Denna Samsung Galaxy A50 Kameralins är kompatibel med

  • Samsung Galaxy A50

Känns det osäkert att byta kameralinsen på din mobil, så kan våra guider vara till användning. Många tror att man måste vara en expert för att byta ut delar, men det är inte sant. Var bara noga med att vara försiktig när du ska reparera din samsung. Om du inte är erfaren i reparationer, stressa inte då! Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom du kan räkna med Fix My Phone i alla lägen, kan du bestämma vilken lösning som är bäst för dig. reparera själv eller lämna in till våra reparatörer. När du byter ut själv blir det skillnad i pris jämfört med omen reparatör gör det, billigare med andra enklare ord! Med pengarna du sparar kan du investera i andra tillbehör! Vid frågor finns vi på Fix My Phone alltid tillgängliga via chatt eller mail service@fixmyphone.se